Najomiljeniji zagrebački sajam ponovno otvara vrata

Na radost svih onih koji uživaju u listanju i čitanju knjiga, na Zagrebačkom velesajmu se i ove godine, od 13. do 18. studenog, održava sajam Interliber, na kojem će više od 300 izlagača predstaviti knjige za sve uzraste i najrazličitijih žanrova. Vjerovali ili ne, za vrijeme trajanja sajma Interliber, Zagrebačkim velesajmom svake godine prošeta oko 130.000 ljubitelja knjiga!

Bez obzira jeste li ljubitelj romana i svjetski poznatih bestselera, ili više volite knjige o samopomoći... možda tražite stručnu i poslovnu literaturu,  udžbenike za školarce ili knjige koje obogaćuju dječju maštu, na štandovima Interlibera naći ćete sve to, i još mnogo više. Osim zanimljivog i korisnog štiva, na ovom sajmu možete uživati i u predstavljanjima novih knjiga domaćih i inozemnih autora, druženjima i razgovorima s književnicima, te u kvizovima i glazbenom programu.

A tu su i čitaonice, radionice, okrugli stolovi i panel rasprave, dodjele književnih nagrada i aukcije starih knjiga.

Prateći programi organizirani su u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Hrvatskim kviz savezom i samim izlagačima, i u njima možete uživati na četiri lokacije: na pozornici u paviljonu 6, u dvorani na galeriji paviljona 5, u Kongresnom centru i na otvorenom prostoru sajma.

Ovogodišnji Interliber ima jednu veliku novost, a to je World Eduation Fair – Sajam svjetskog obrazovanja koji će se održati 16. i 17. studenog 2018. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Na World Education Fairu svi zainteresirani za obrazovanje u inozemstvu moći će dobiti informacije o studiranju, srednjim školama, jezičnim tečajevima u inozemstvu i Work&Travel USA programu studentske kulturalne razmjene u SAD-u.

Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje, a sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Zagreba.

Više o sajmu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr ili na službenoj facebook stranici www.facebook.com/sajaminterliber.zagreb

“Soba bez knjiga je poput tijela bez duše.”
― Marcus Tullius Cicero

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci