Mogu bit' tvoja sponzoruša

Želite li psa, ali mislite da nemate uvjeta za njegovo držanje u kući ili stanu, ne možete ga dovoljno često šetati ili slično, psu možete postati „sponzor“ te se brinuti o njemu preko posrednika

Grupa studenata menadžementa na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu je, naime, u sklopu kolegija Menadžment promjena, pokrenula akciju neobičnog, ali duhovitog naziva ''Mogu bit' tvoja sponzoruša'', kojom žele naći što veći broj sponzora za napuštene pse, ali i mačke, o kojima brine udruga Šapa.

Donirati se može novac, ali i sve ono što životinjama treba – hrana, posude za hranu, dekice i jastuci za ležanje, igračke, šamponi za životinje, ali i građevinski materijal od kojeg će biti sagrađene nove nastambe za pse budući da je postojeće sklonište u prilično lošem stanju. U obzir dolazi hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal jer je samo sklonište u nezavidnom stanju.

Donacije građani mogu donijeti 29. siječnja u 16 sati u dvoranu 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kad će početi stručno predavanje veterinara o brizi za životinje, ali i na kojem će članovi udruge Šapica govoriti o udomljavanju napuštenih životinja.

Svi koji su zainteresirani za doniranje li udomljavanje, Šapici se mogu javiti na 095 926 3234 ili sapica@sapica.hr

 

Gabrijela Pajić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci