ONLINE RADIONICA Ako se bojite da kreative u sebi nemate ni zericu, ova psihologinja će vas kompletno razuvjeriti!

Na online vikend radionici 'Put kreativnosti' koju održava psihologinja Tomica Šćavima 20 i 21. ožujka imat ćete priliku naučiti kako se izražavanjem kreativnosti možete povezati sa svojim tijelom, životnom pričom i duhovnošću...

Kreativnost kao alat transformacije

Kreativnost je svugdje. Snovi su spontana kreacija bića. Dječja igra je neprestana kreacija. Osvrnete li se oko sebe i pogledate u kuće, ulice, lampe, u sve te predmete kojima baratate - netko ih je kreirao. Priroda je beskonačna kreacija sama po sebi. Zatim, sve te ideje o drugima, o sebi, o budućnosti, o svemu. Percepcija je kreativni tijek. Doživljaj života je kreativni tijek.

Kreativnost je esencijalna snaga čovjeka, sveprisutna iznutra i izvana. Kad kreirate, povezani ste sa samima sobom na poseban način. I svejedno je gdje svoju kreativnost slijevate - u uređenje doma, kuhanje, pisanje, slikanje, šivanje... Koji god put vam je najprirodniji, upravo taj put je pravi. I kad ga zaista vrednujete, taj put ima snažan transformacijski potencijal.

Na radionici Put kreativnosti osjetit ćete i osvijestiti gdje ste na svom putu kreativnosti i kuda želite dalje. S tim da je to "dalje" zapravo uvijek bliže. Bliže sebi.

Naučit ćete kako se mi ljudi odvajamo od svoje kreativnosti i kako joj se možemo vratiti. Saznat ćete kako je kreativnost povezana s tijelom, životnom pričom i duhovnošću. Dobit ćete podršku i alate za pokretanje i istraživanje svog puta kreativnosti.

O VODITELJICI RADIONICE:

Tomica Šćavinaje psihologinja, književnica i Sensina kolumnistica.

Predavala je psihologiju kreativnosti na Sveučilištu Vern i vodi radionicu S one strane pisanja u Centru za kreativno pisanje u Zagrebu. Autorica je devet knjiga i kantautorica u bendu Paprat. Posljednjih godinu i pol dana boravila je na umjetničkim rezidencijama na Floridi, na Rodosu, u Idahou, u Latviji i Finskoj.

Više informacija i prijave na: poticaj.net

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci