Mindfulness retreat - dan povlačenja za sve koji imaju iskustva u (mindfulness) meditaciji

Za sve koji teško pronalaze vrijeme za svakodnevnu meditaciju, ovakva cjelodnevna radionica može biti posebno korisna. Vodi je psihoterapeutkinja Dragica Barbarić

Mindflness dan povlačenja u tišinu ili tzv. retreat iznimno je koristan radi produbljivanja mindfulness prakse, izuzetno pročišćavajuć i antistresan. Pruža mogućnost vježbanja u uvjetima tišine i jednostavnosti. Svih 7 sati se meditira, međusobno se ne razgovara čak ni u pauzama za kavu i ručak, nego se biva prisutan u sadašnjem trenutku.

dragica barbarićPsihoterapeutkinja Dragica BarbarićCijena je vrlo popularna: 280 kn za cijeli dan. Održavat će se nekoliko puta godišnje i na njih se mogu prijavljivati svi oni koji su prošli tečaj mindfulnessa ili općenito imaju iskustva u meditaciji. Kroz kontinuiranu dulju meditaciju radimo na održavanju i produbljivanju psihičke i fizičke dobrobiti. Iskustva svih koji su prošli takve radionice je izuzetan osjećaj smirenosti, prisutnosti, pročišćenosti i obnovljene energije nakon čega se je lakše suočiti s onim što nas čeka u svakodnevnom životu. Za sve koji teško pronalaze vrijeme za svakodnevnu meditaciju, ovakva cjelodnevna radionica može biti posebno korisna.

Radionice se održavaju 2.12. i 09. 12. od 10-17 sati u Mindfulness centru u Novakovoj 10. Cijena 280 kn za cijeli dan.

Pročitajte više i nađite link za prijavu na: kbt-barbaric.com

Više o radionici i općenito tečajevima mindfulnessa možete pročitati na:
kbt-barbaric.com/kbt/mindfulness/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci