Mali Plac na Sensa danu

U nedjelju, 28. lipnja, na 10. Sensa danu istražite stolove pune sezonskih poslastica i uživajte u zdravom ljetnom meniju Malog placa s potpisom lokalnih OPG-ova!

U nedjelju, 28. lipnja, na Sensin festival zdravlja, vitalnosti i ljepote u park Maskimir stižu ljetna osvježenja poznate mobilne tržnice lokalne i organske hrane Mali plac. Osim vježbanja, meditativnih i edukacijskih radionica, na odlasku kući moći ćete se opskrbiti najfinijim domaćim proizvodima, cvijećem i eko kozmetikom.

Iz svog eko vrta OPG Korade donosi košare pune trešanja i višanja, a s njima pod ruku dolaze i zdravi sokovi od bazge i mente, višnje, aronije, jabuke i maline.

Ako ste ljubitelji sireva, ne propustite delikatesne kozje i kravlje sireve iz male sirane iz Koprivnice Horizont sirevi, uparene s focacciom, krumpirušom ili beskvasnim pecivom iz male pekarske manufakture Iris i Branimir delicije, kod kojih, također, možete isprobati i domaću štrudlu od jabuke i kolačiće od prhkog tijesta s nadjevom od jabuka.

Najfiniju bučnicu priprema Ekomedo, koji ujedno donosi i svoje poznate medove od creske kadulje i primorske livade, kikiriki s ghee maslacem i mediteranskim biljem ili indijskim začinima pronađite kod People2people, a prirodnu kozmetiku i nezaobilaznu zaštitu protiv komaraca pronađite kod Lele.

Za kraj, zasladite se starinskim kiflicama s pekmezom od šipka ili marelice i drugim keksima i kolačima koje za nas ručno izrađuje Ducchie Cookie. I ne zaboravite si dodatno uljepšati dan sa svježim sezonskim cvijećem i presadnicama iz cvjetnog ateljea Renata art!

kolači

 

sir

 

sokovi

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci