Maja Brekalo: Hranjiv, ali zašto ne i ukusan doručak powered by ADEZ

Poznata food blogerica Maja Brekalo, na radionici u sklopu Sensa dana, pokazat će nam kako možemo brzo i jednostavno pripremiti zdrave i ukusne slastice - voćni smoothie, sladoled od smrznutog voća, kremicu od prosa te palačinke od pira. Volite li zdravo jesti, ovu radionicu ne smijete propustiti!

Po zanimanju stjuardesa, a u slobodno vrijeme zaljubljenica u zdravu prehranu, Maja Brekalo vodi svoj web blog i Instagram profil pod imenom Delicious and Healthy by Maya, na kojem kroz divne fotografije i jednostavne recepte dijeli svoju ljubav prema hrani, pokušavajući nadahnuti i dokazati da zdravu prehranu nije teško pripremiti, te da zdrava hrana može biti i vrlo ukusna.

Na nedjeljnoj radionici u sklopu Sensa dana (Zeleni kutak, 17 sati), Maja će nam pokazati kako napraviti smoothie s bobičastim voćem i zeleni smoothie s kokosovim ili rižinim mlijekom, zatim sladoled od smrznutih banana i malina ili borovnica s kokosovim mlijekom, kremicu od prosa s bademovim uljem, te palačinke od pira sa sojinim ili bademovim mlijekom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr