Luftajmo se do listopada!

Svakog vikenda do 30. rujna možete se zabaviti gledajući filmske klasike i slušajući odličnu glazbu na najljepšem proplanku parka Maksimir – Vidikovcu

Ljeto u Zagrebu je dosadno? Teško, ali ako vam ga je potrebno začiniti, svaki vikend održava se Luftanje uz Mastercard, filmski i glazbeni program koji tijekom ljetnih mjeseci zagrebačke vruće večeri čini zanimljivima i uzbudljivima.

Luftanje uz Mastercard projekt je agencije Pepermint kojim se revitalizira Vidikovac kao mjesto društvenog okupljanja Zagrepčana i turista. Program se sastoji od nekoliko dijelova i sigurni smo da će se naći za svakoga ponešto. Korisnici Mastercard kartica imaju priliku uživati u ljetnim užicima s posebnim popustima i pogodnostima upravo na Vidikovcu. Na programu su glazbene poslastice i kultni filmovi.

Nakon nastupa raznih izvođača održavaju se projekcije filmskih klasika i glazbenih dokumentaraca kao što su Ratnik podzemlja, Groznica subotnje večeri, Elvisov kultni Comeback Special iz 1968., Blues Brothers, Casino i mnogi drugi. Stoga, dođite do Vidikovca i zabavite se uz odličan program pod zvjezdanim nebom u najzelenijem srcu Zagreba – Maksimiru.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci