Ljekoviti retreat na Hvaru s Ana-Marijom Jagodić Rukavinom

Sensina suradnica, poznata kineziologinja i voditeljica PBS Centra sportske izvrsnosti Ana-Marija Jagodić Rukavina ovog ljeta odlučila iskoristiti ljekovitu vibraciju prirode kao podršku balansiranju energije polaznika. Stoga organizira Body Healing Retreat na otoku Hvaru u Jelsi od 21. do 24. kolovoza 2017.

Ana-Marija Jagodić Rukavina

Ana-Marija Jagodić Rukavina

Znanstveno dokazana ljekovita frekvencija od 528 HZ koristi se diljem svijeta u terapeutske svrhe. Nazivaju je i vibracijom ljubavi. Upravo tu frekvenciju koristi Sensina suradnica Ana-Marija Jagodić Rukavina, poznata kineziologinja i voditeljica PBS Centra sportske izvrsnosti u svom inovativnom programu Body Healing Story u kojemu ljekoviti zvuk, pokret, usklađeno disanje te pozitivne afirmacije kreiraju put k iscjeljenju.

Iako se Body Healing Story dosad održavao u Zagrebu, Ana-Marija je ovog ljeta odlučila iskoristiti ljekovitu vibraciju prirode kao podršku balansiranju energije polaznika. Stoga organizira Body Healing Retreat na otoku Hvaru u Jelsi od 21. do 24. kolovoza 2017. 

„Ovaj četverodnevni retreat je putovanje prema našem srcu, najsnažnijem elekromagnetnom organu kojega posjedujemo. Polaznici retreata će ga naučiti slušati i štititi od negativnih vibracija. Ako želimo živjeti svoje maksimalne potencijale i iscijeliti zdravstvene tegobe s kojima se godinama nosimo, moramo uravnotežiti um i srce, a upravo ćemo se time baviti na Hvaru“, kaže Ana-Marija, koja program preporučuje i odraslima i djeci. 

Više doznajte na anamarija©pbs.com.hr, a za retreat se prijavite na atja@pbs.com.hr

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci