Le Grič – upoznajte romantičnu stranu Zagreba

Posljednje dvije subote u kolovozu (24. i 31. 8.), ne propustite posebno iskustvo izlaska u gornjogradski park Grič koji će se nakratko pretvoriti u najromantičnije mjesto u gradu...

Rado biste običan izlazak zamijenili neobičnim, od barova draži su vam parkovi, najljepše vam je sjediti "rame uz rame", nepovratni ste spontani romantik ili jednostavno volite sve s “pariškim” štihom – onda je Le Grič baš za vas. Posljednje dvije subote u kolovozu (24. i 31. 8.), ne propustite posebno iskustvo izlaska u gornjogradski park Grič koji će se nakratko pretvoriti u najromantičnije mjesto u gradu.

Izaberite svoju klupicu ili vintage bistro kutak i uživajte u hrvatskim vinima i pjenušcima, uz pogled na zagrebačke krovove i mali, intimni, gotovo privatni, violinski koncert u pozadini. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i podsjetite se da izlazak u park može biti "fin"!

Ulaz je slobodan, a događanje podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

Le Grič organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji i iza organizacije popularnog Malog piknika.

Ilustracija i dizajn: Klasja&Zita

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci