Konferencija u organizaciji dr. Nade Kaiser – Osobni razvoj kroz nova zanimanja i ISO certifikaciju

U Zagrebu se 25. i 26. siječnja prvi put u Hrvatskoj održava dvodnevna konferencija na temu 'Osobni razvoj kroz nova zanimanja, edukacije i ISO (International Organization for Standardization) certifikaciju'. Doznajte o čemu se radi

Ovaj edukativni događaj okupit će ljude iz struke i sve koji žele doznati više o važnosti posjedovanja osobnog ISO* certifikata, dobiti informacije o sistemsko-dinamičkim intervencijama i novim atraktivnim zanimanjima kojima se može postići poslovni i privatni uspjeh. Konferencija je namijenjena coachevima, business trenerima, psiholozima, psihoterapeutima, voditeljima ljudskih potencijala, odgajateljima, prosvjetnim radnicima, kao i svima koji teže osobnom rastu i razvoju.

Na konferenciji će biti predstavljene radionice pod vodstvom prof. Babak Kaweha iz Beča, međunarodno priznatog stručnjaka na području savjetovanja i psihoterapije, osnivača Instituta za edukaciju 'Životni i socijalni savjetnik’ i drugih na ovome području relevantnih edukacija. Prof. Kaweh ujedno je i promicatelj i pokretač ISO standarda za osobnu certifikaciju (ISO 17024 - Certifikacija osobnih sposobnosti, znanja, vještina i etike u ulozi: Certified Business Coach i Certified Business Trainer) na svjetskoj razini.

Znanje koje će prof. Kaweh prenijeti sudionicima, koristi se u različitim primjenama privatno i poslovno, kao i u pedagogiji uz niz benefita za coacheve i savjetnike pri povećanju učinkovitosti u profesionalnom radu.

Radionicu 'Predstavljanje novih atraktivnih zanimanja' vodit će dr. Nada Kaiser, psihoterapeutkinja (ECP i WCPC) i edukatorica na području psihičkog zdravlja i pedagogije, dipl. zdravstveni pedagog, dipl. socijalni pedagog, koja će predstaviti stručni program izobrazbe akreditiran od strane Austrijske gospodarske komore i Saveznog ministarstva za digitalizaciju i ekonomsku lokaciju.

Prof. Kaweh i Dr. Kaiser održat će uz predavanja i različite okrugle stolove. Predstavljanje novih formalnih zanimanja Zdravstvena pedagogija i Životno socijalni savjetnik tema je okruglog stola prvoga dana konferencije, dok će se drugoga dana razgovarati o tome kako iskoristiti mogućnosti novih zanimanja i coaching djelatnost kao visokoškolski studij.

Više o samom programu doznajte ovdje

*ISO certifikat predstavlja međunarodni standard kvalitete, koji podrazumijeva i osigurava poštivanje jasno određenih, definiranih standarda te pruža brojne prednosti kao što su: povećanje ostvarenih prihoda stjecanjem novih klijenata, povećanje konkurentnosti na tržištu, osigurava transparentnost u poslovanju u odnosu na konkurenciju, poboljšanje poslovnog imidža kroz osiguranje kvalitetno odrađenog posla, usklađenost sa zakonskom regulativom u slučaju sporova ili prigovora vezano uz nepažnju pri obavljanju posla (jedan od najčešćih argumenata nekih osiguravajućih društava za neplaćanje iznosa štete).  

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci