Koliko poznajete svoju srodnu dušu? Saznajte na Sajmu vjenčanja Zagreb i osvojite vrijedne nagrade!

Sajam vjenčanja Zagreb slavi ove godine 20. rođendan i nagrađuje buduće mladence bogatim darovima za nezaboravan vjenčani outfit!

U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar osmislio je zanimljiv kviz Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? koji će se održati u nedjelju, 10. veljače u 16 sati, pod voditeljskom palicom Davora Garića i Ivane Grabar.

sajam vjenčanja ZagrebIvana Grabarsajam vjenčanja ZagrebDavor Garić

Pozivamo sve zaljubljene posjetitelje Sajma da se prijave jer ćete se odlično zabaviti odgovarajući na pitanja o tome koliko zaista poznajete svoju srodnu dušu. A uzavrelu atmosferu dodatno će zagrijati i bogat fond nagrada koje će upotpuniti vašu vjenčanu priču: 1. mjesto za par koji se najbolje međusobno poznaje - najam vjenčane haljine by Vesna Sposa i cipele Hȍgl, 2. mjesto - vjenčana torta by Pravi domaći kolači i vjenčani buket by Salon cvijeća N, 3. mjesto - vjenčani make up i frizura by Studio Marcela, te slatki poklon iznenađenja.

sajam vjenčanja ZagrebVjenčana haljina, Vesna Sposasajam vjenčanja ZagrebCipele Hȍgl

sajam vjenčanja ZagrebVjenčana torta, Pravi domaći kolačisajam vjenčanja ZagrebVjenčani buket, Salon cvijeća

sajam vjenčanja ZagrebVjenčani make up i frizura, Studio Marcela

Prijave se zaprimaju putem mail adrese na storyvjencanja@adriamedia.hr do nedjelje 11. veljače 2018. godine (navesti ime i prezime mladenke i mladoženje, kontakt telefon). Požurite jer je broj sudionika ograničen! Sretno!

Sajam vjenčanja Zagreb od 9. do 11. veljače u Areni Zagreb najbolja je uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi. Stoga vrijedi rezervirati nadolazeći vikend ne samo zbog simpatičnog kviza na temu koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo, nego i zbog bogatog programa – svakodnevnih modnih revija, degustacija slastica i torti, prezentacija vjenčanih trendova i humanitarne tombole s vrijednim nagradama... Voditelji kviza su popularni voditelj Davor Garić i riječka spisateljica Ivana Grabar. Brutalno iskreno i „u sridu“ Ivana na svom portalu pinkpen.com.hr piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prevarama, ljubavi, životu… Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 46-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću.

Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, Ivana Grabar piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije, a Ivana za sebe kaže: „Ja sam samo obična žena koja je sa svojih 40-ak godina odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove te sve ono što život čini ljepšim ili ružnijim, a ima veze s odnosom žene i muškarca, podijeliti s čitateljima. Ja sam samo obična gradska cura koja nije puno tražila i koja – dok se nije sama pobrinula za to – ništa nije ni dobila od života!

Dragi mladenci, prijavite se na sudjelovanje u kvizu Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?, dođite na Sajam vjenčanja od 9. do 11. veljače u Arenu Zagreb i uživajte u stvaranju vlastite vjenčane priče! Više o programu doznajte ovdje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci