Kolekcionarski broj lifestyle magazina story - black issue

Izdanje posvećeno modi, stilu i umijeću pametnog šopinga

Sve popularniji trend Black Fridaya zahvaća i Hrvatsku a pod brandom Story on se interpretira kroz jedan poseban modni i stilski izričaj kojem se posveti i kompletno izdanje. Posebno osmišljen, moderan no pun svevremenskih modnih inspiracija i s vizijom pametnog šopinga i ulaganja u ključne odjevne predmete u garderobi te izgradnji dobro promišljenog osobnog stila, postao je ujedno i kolekcionarski primjerak za mnoge ljubitelje mode.

Ovo izdanje krasi diva hrvatske glazbe, Josipa Lisac, koju ju je za ovu prigodu fotografirao  njezin prijatelj i jedan od vizualno najdojmljivijih kreativaca Hrvatske - Saša Šekoranja. Editorial koji donosi magazin Story predstavlja ovu ikonu glazbene scene na jedan osebujan i art izričaj koji obiluju stranice Story Black Issuea.

10-17_Josipa Lisac-1

Uz to, ovo izdanje sadrži intervjue smo s osobama koje definiraju domaću komercijalnu, ali i art modnu produkciju, insajderima i zvijezdama koje naprosto obožavaju modu, stil, shopping i sve povezano s industrijom pristupačne i luksuzne mode. U black issue uključeni su i brojni domaći dizajneri, te su istaknuti oni najuporniji koji odolijevaju koronakrizi, dok je pjevačica Nika Turković osvanula u koloristički intenzivnom beauty editorijalu stalnih suradnika - Franje Matkovića i Senje Vild.

Aktualno izdanje možete pronaći u prodaji za 15 kuna kao klasično tjedno tiskano izdanje, po istoj cijeni dostupno je iu digitalnom formatu putem platforme Magzter ili paketirano s posebnom ovogodišnjom edicijom Story dizajnerskih artikala po cijeni od 44,90 kuna. U tom paketu uz Story možete pronaći jedan od dizajnerskih artikala koji su u ponudi, a to su butterfly naušnice branda Hippy Garden, marama i gumice za kosu branda Alduk ili višenamjenska Zigman dizajnerska torbica.

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci