Kenan Crnkić vodi John Maxwell seminar u Zagrebu

Dr. John Maxwell jedan je od najpoznatijih svjetskih leadership trenera čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka, a Sensin kolumnist dr. Kenan Crnkić, transformacijski govornik prva je osoba u jugoistočnoj Europi kojoj je Maxwell dodijelio pravo podučavanja po njegovom originalnom modelu i vodit će seminar koji se u Zagrebu održava 18. svibnja 2018. Doznajte više...

Dr. Kenan Crnkić transformacijski je govornik i i autor bestselera 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš

Dr. Kenan Crnkić transformacijski je govornik i i autor bestselera 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš

Želite li napokon naučiti kako ovladati svojim vremenom i prioritetima, definirati svoje vizije i ciljeve, postati najbolja verzija sebe te ostvariti svoj puni potencijal, John Maxwell seminar 15 neprocjenjivih zakona rasta i razvoja mjesto je za vas.

Dr. John Maxwell jedan je od najpoznatijih svjetskih leadership trenera čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka, a Sensin kolumnist dr. Kenan Crnkić, transformacijski govornik i autor bestselera 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš, prva je osoba u jugoistočnoj Europi kojoj je Maxwell dodijelio pravo podučavanja po njegovom originalnom modelu i vodit će seminar koji se u Zagrebu održava 18. svibnja 2018.

Više informacija na kenancrnkicacademy.c…­john-maxwell-seminar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci