Kenan Crnkić na Sensinoj konferenciji 'Moć samomotivacije'

Jednog po jednog, predstavljamo vam predavače jedinstvene Sensine konferencije 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu. Evo o čemu će nam govoriti dr. Kenan Crnkić, autor bestselera i transformacijski govornik, na svojem predavanju 'Tvoj novi život'

Dr. Kenan Crnkić

Dr. Kenan Crnkić

Sigurno ste puno puta pomislili kako bi bilo odlično ući u um uspješnih ljudi kako biste doznali o čemu razmišljaju, kako postavljaju i dostižu zadane ciljeve, kako teška razdoblja pretvaraju u postignuća...

Tu će nam tajnu, uz ostale predavače, otkriti dr. Kenan Crnkić, autor bestselera i transformacijski govornik na inspirativnoj Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu.

Kako motivirati samog sebe i u najtežim životnim trenucima te ostvariti preduvjet za kvalitetniji i bolji život, na predavanju „Tvoj novi život“ otkrit će dr. Kenan Crnkić, Sensin kolumnist i autor regionalnih bestselera 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš. Do svoje 35. godine, ovaj sarajevski doktor ekonomskih znanosti ostvario je sve svoje visoko postavljene poslovne ciljeve, rukovodio je multimilijunskim korporacijama, postao sveučilišni profesor i nagrađivani menadžer.

Ubrzo je preživio srčani udar koji ga je odveo u kliničku smrt. Proces samorefleksije koji je uslijedio, popraćen teorijskim znanjem iz dugogodišnjeg proučavanja štiva za samopomoć, preobrazio je njegov život. Njegovo predavanje na Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' pomoći će polaznicima da naprave okvire i dobre temelje za životne promjene kakve priželjkuju.

Dr. Crnkić svojim je dugotrajnim radom, iskustvom i učenjem otkrio ključ uspjeha i samomotivacije. Prenijet će vam svoja teorijska znanja ali i praktične alate kako promijeniti ustaljene obrasce ponašanja koji vas priječe da ostvarite rast...

SENSA POWER EVENTS: Konferencija 'Moć samomotivacije' SENSA POWER EVENTS: Konferencija 'Moć samomotivacije'

Na Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' sudjelovat će i drugi vrhunski stručnjaci:

Dr. Nada Kaiser, life & business coach i psihoterapeut, Ana-Marija Jagodić Rukavina, kineziologinja, Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach, Hrvoje Prpić, poslovni anđeo, Iva Belé, trenerica načela uspjeha, Sandra Paović, profesionalna sportašica, Ecija Ojdanić, glumica i maratonka te dr. med. Goran Ivkić, neurolog.

Kako poslije ne bi postalo nikada, i kako ne biste žalili za propuštenim prilikama, ne propustite njihova predavanja koja će vas potaknuti da djelujete odmah i sada - i napokon ostvarite svoje ciljeve!

Iskoristite mogućnost rane kotizacije za konferenciju 'Moć samomotivacije' od 840 kn do 20. travnja. U cijenu su uz predavanja i panele uračunati kava, brunch i vrijedni darovi za sve polaznike!

Raspored predavanja i ulaznice potražite na powerevents.sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci