Imate li novu Sensu?

Kolovoška Sensa doista je prekrasna, vedra, šarena, puna zanimljivih tema, s astrološkom knjižicom kao poklonom. Prelistajte je na dnu naše stranice, a mi vam donosimo dio ljubavnog ljetnog horoskopa...

Kolovoška Sensa posve je u skladu najopuštenijim i najvrućim mjesecom u godini. Prepoznatljiv dizajn osvježen je i postao još pozitivniji i šarmantniji, a teme... Buđenje seksualnosti i vjere u sebe, terapije sreće, prirodni kozmetički recepti, ljubavna psihologija u temama Suprotnosti se (ne) privlače i Prepoznajete li manipulatora u svojem životu?, dobrobiti sunca, jednostavna i brza jela s rajčicom, ljetni ljubavni horoskop... Tko bi joj odolio?

Ljetni ljubavni horoskop

Mnogi vjeruju da je ljubav najmoćnija sila u svemiru, a planeti Venera i Mars tradicionalno se povezuju s ljubavnim vezama. Provjerite kako njihov nebeski ples nadahnjuje vaše ljubavno ljeto

naslovna 68Zemljani znakovi
Svima je važna ljubav, no očekivanja su različita. Bik, Djevica i Jarac vole trajne i stabilne veze. Važan im je osjećaj sigurnosti, a njihova senzualna narav naglašava potrebu za dodirom. Žele nježnost i pouzdanost. Uvijek će zadržati malo zdravog razuma, čak i kad su najzaljubljeniji. Vrlo su strpljivi u osvajanjima i ne skrivaju svoje prave namjere.

Djevica je sigurna u svoje vrijednosti i zrači posebnom privlačnošću. Pojačano senzibilna ovog bi ljeta mogla iznenaditi i samu sebe hrabrom spremnošću da se prepusti ljubavnim izazovima. Zanimljiva se poznanstva sklapaju u teretani, na jutarnjem trčanju ili šećući psa. Venera će otupiti oštricu Djevičine spremnosti na kritiku, pa će u dugotrajnim partnerskim odnosima zavladati miroljubivo prihvaćanje partnerovih propusta.

Oprezno srce Bika teško se odlučuje na ljubavnu igru. Na površinu izlaze najbolje Bikove osobine – maštovitost, dražesnost i iskrenost – no Bik vrlo oprezno ohrabruje ljubavne signale. Tek bi neka starija i zrelija osoba kojoj ne nedostaje upornosti mogla znati kako se probiti kroz Bikovu obranu. Zauzeti Bikovi voljenoj će osobi dokazati da ih s pravom prati glas stabilnog partnera i najboljeg ljubavnika zodijaka.

Mars u Raku probudit će Jarčevu spremnost na ljubavne izazove. Slobodni Jarci prepustit će se eksperimentiranju i hrabrijem pokazivanju osjećaja. Oni u stabilnim vezama uživat će u brižnosti partnera, no neće biti pošteđeni povremenih trzavica.

Horoskop za sve znakove pročitajte u novoj Sensi

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci