Hodanje po žeravici - ritual pročišćenja tijela, uma i duha

Želite li isprobati hodanje po žeravici, uskoro vam se pruža prilika za to. U subotu 20. srpnja, od 15 do 23 sata, u organizaciji Shamanic Healing Firewalking with Neven Carin, u Samoborskoj 43, održat će se cjelodnevni seminar i duhovno čišćenje tijekom kojeg će oni najhrabriji imati priliku sami iskušati ritual hodanja po žeravici, koji je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planetu Zemlji

Jedan od najstarijih rituala

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, u Klinča Selu, za one koji su odvažni i radoznali, započinje put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima. Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje će polaznici naučiti tijekom ovog seminara cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre, koji vodi duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata Neven Carin, ostat će im za cijeli život.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21 sat, najhrabriji će imati prilike sami iskušati hodanje po žeravici, jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike, a sudionici će moći ponijeti kući i vatrene amajlije kao simbol toga dana i podsjetnik koji kaže "Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara u posebnom ritualu spajanja vašeg srca s energijom vatre. Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život te se smatra jednom od najmoćnijih amajlija na svijetu.

Element čistoće

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen. Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i sasvim obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Više o ovom događanju na:
https://www.facebook…­ts/2394070097506116/

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci