„Hipi“ - Putovanje koje mijenja život

Oslanjajući se na svoje bogato životno iskustvo, Paulo Coelho vraća nas u vrijeme ranih 70-ih godina 20. stoljeća i oživljava snove jedne generacije koja je čeznula za mirom i usudila se izazvati uspostavljeni društveni poredak...

U novom romanu Hipi on pripovijeda o mladom Paulu, mršavom Brazilcu s dugom kosom koji želi postati pisac. Paulo putuje svijetom bježeći od diktature u Brazilu, u potrazi za slobodom i duhovnošću.

Hippy ColehoTako se nađe na trgu Dam u Amsterdamu, prepunom mladih ljudi koji meditiraju, sviraju, razgovaraju o osobnim slobodama i širenju svijesti. Ondje Paulo upoznaje Karlu koja čeka idealnog pratitelja za legendarni hipijevski put u Nepal.

Na putovanje kreću u Magičnom autobusu, koji za svega sedamdeset dolara vozi Europom i središnjom Azijom prema Katmanduu, u društvu nadasve zanimljivih suputnika.

Svatko od putnika ima svoju priču i na tom putu prolazi osobnu transformaciju.

Dok putuju, Paulo i Karla istražuju i vlastiti odnos: njihova ljubavna priča budi ih na više razina i vodi do odluka koje će odrediti smjer njihovih života.

Hippy Coleho

Budi hippy na Interliberu

Oživite i vi na tren lude sedamdesete. Fotografirajte se uz naš retro hipijevski Volkswagen pred ulazom na sajam Interliber, a na štandu V.B.Z.-a odaberite svoju boju naslovnice novog romana Paula Coelha.

Hippy Coleho

Za pet najbržih čitatelja Sensaklub.hr osigurali smo i veselu hipi platnenu torbu. Pošaljite nam mail na webshop@vbz.hr s vašim podacima i hipi torba stiže na vašu adresu. U predmet maila obavezno upišite „Hipi“.

Hippy Coleho

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci