Himalaya Herbals na 9. Sensa danu

Počeci proizvoda Himalaya Herbals sežu kroz više od 5.000 godina drevnog poznavanja ljekovitog bilja i njihovih učinaka na zdravlje

Od 1930. godine Himalaya Herbals postala je globalni brand koji je angažiran u znanstvenim istraživanjima sigurne, učinkovite i prirodne medicine usmjerene na održavanje zdravlja i ljepote u svakodnevnom životuTvrtka koristi drevne rukopise i stoljetno znanje za odabir najmodnijih biljaka za svaki svoj proizvod. Kako bi se ocijenila njihova pouzdanost, odabrane biljke temeljito su testirane u suvremenim laboratorijimaPrije dodira s kupcem svaki proizvod je provjeren višegodišnjim kliničkim studijama kako bi se jamčila njegova učinkovitost i sigurnost i kako bi se jedinstvena snaga prirode pretvorila u proizvode za njegu kože koji služe zdravlju i ljepoti ljudi. 

Na Sensa danu ćemo izložiti cijeli asortiman Himalaya Herbals proizvoda koji se sastoji od proizvoda za oralnu higijenu, njegu tijela, lica te problematične kože.

Himalaya Herbals na 9. Sensa danu

Posjetitelji će moći testirati Himalaya Herbals proizvode, raspitati se o njihovoj kvaliteti i namjeni te dobiti uzorak proizvoda.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci