Snaga oprosta - Heal Your Life® predavanje na Sensa danu

Mirjana Petković, Life Coach, Relax Kids Coach i Heal Your Life® Teacher na 9. Sensa danu u Maksimiru 9. lipnja točno u podne u Zelenom kutku uhvatit će se jako važne teme - oprosta. Kad opraštamo, ne mijenjamo prošlost, već mijenjamo svoju budućnost, zato ne propustite Mirjanino predavanje...

Mirjana Petković

Mirjana Petković

Ni za jednu promjenu u životu ne postoji “čarobni štapić”, potrebna je samo istinska želja i odluka te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene promjene. Jedan od najvažnijih koraka je upravo opraštanje, a ujedno i jedna od najtežih lekcija koju trebamo savladati u životu.

Analiziranjem događaja iz prošlosti i razmišljanjem o njima na način kako bi bilo da ih možemo promijeniti ili što bi bilo da je bilo drugačije, ne možemo ništa promijeniti. Ono što možemo je prihvatiti da je događaj završio i otpustiti ga, jer to je jedini način da oslobodimo sebe i damo si priliku krenuti dalje. Opraštanjem učimo, rastemo i stvaramo novi prostor za ljubav, radost i obilje.

Na ovom interaktivnom predavanju sudionici će naučiti kako kroz rad na sebi osvijestiti stara uvjerenja, vjerovanja i obrasce koji ih sputavaju da se otvore oprostu, sadašnjosti, ljubavi prema sebi i zahvalnosti.

Kada opraštamo, ne mijenjamo prošlost, već mijenjamo svoju budućnost.

Više o predavačici na www.mirjanapetkovic.com

 

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci