Happiness program sa Swami Jyothirmayom

Jeste li ikada upoznali osobu koja je izjavila da ne želi biti sretna? Sve što u životu činimo, ma kako to sa strane izgledalo, uvijek činimo zato što želimo postići stanje sreće. U Zagrebu, od 5. do 7. ožujka, u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, održat će se Happiness program - jedinstvena radionica joge, meditacije, tehnika disanja i opuštanja te praktičnog znanja za otklanjanje stresa i potpunu revitalizaciju čitavog tijela

U sklopu radionice Happiness program koju organizira Umijeće življenja Hrvatska, može se naučiti moćna tehniku disanja Sudarshan kriya koju milijuni ljudi diljem svijeta prakticiraju za podizanje energije, jasnoću uma te ravnotežu emocija.

Happiness program uklanja stres i negativne emocije, pomaže u oslobađanju od strahova i depresije, podiže razinu energije, vraća entuzijazam i radost te podiže samopouzdanje.

Radionicu će osobno voditi Swami Jyothirmayah.

Tko je Swami Jyothirmayah?

Rođen je u indijskoj pokrajini Kerala. Kao dijete iz kršćanske obitelji od rane je dobi proučavao Bibliju, a nakon završenog obrazovanja postao je mladi biznismen. Nakon pohađanja radionice Art of Livinga inspiriran od Sri Sri Ravi Shankara, osnivača The Art of Living Foundation, završio je vrlo opsežan i naporan trening te ubrzo postao Swami Jyothirmayah, svjetski poznati učitelj meditacije, tehnika disanja i yoge.

Više na: https://shop.artofliving.hr/tecajevi

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci