FIFES-međunarodni filmski festival smijeha

U petak, 12. 4., u kino dvorani Tuškanac, u organizaciji udruga FFVAL i Mistična bića, održat će se međunarodni filmski festival smijeha FIFES. Dođite na FIFES Junior u 11 sati ili na FIFES Senior koji započinje u 14 sati, odlično se zabavite i nasmijte do sretnih suza

Prvi dio međunarodnog festivala smijeha, FIFES Junior, započinje u 11 sati kada će biti i otvorenje samog festivala. Na njemu će biti prikazani filmovi smiješne tematike mladih autora podijeljeni u dvije kategorije: autori do 12 godina i autori od 13 do 17 godina. Bit će prikazana većina filmova koji su prošli selekciju.

Na kraju FIFES Junior festivala bit će podijeljene nagrade stručnog i dječjeg žirija kao i vrijednosne nagrade organizatora za poticanje filmskog stvaralaštva mladih u Republici Hrvatskoj. Program će trajati oko sat i pol.

Nešto kasnije, u 14 sati, posjetitelji se mogu dobro nasmijati uz projekcije smiješnih filmova autora starijih od 18 godina na FIFES Senior festivalu. Nakon projekcije bit će podjela nagrada i zatvaranje festivala.

Ulaz na obje projekcije je besplatan.

Više o samom festivalu na na:

www.fifes.eu

https://www.facebook.com/FifesFest/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci