Festival igračaka u Ivanić Gradu

Pod sloganom “Igra nikad ne umara”, u subotu i nedjelju 11. i 12. svibnja, održat će se 6. Festival igračaka u Ivanić Gradu, koji na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Bogati zabavni program uključuje putujuću izložbu o Štrumpfovima i mini koncert Mije Dimšić u glazbenom dijelu, te Festival dječjih zborova.

Djeca i odrasli će kroz oba dana održavanja Festivala igračaka, od 10 do 18 sati, na sportskom parku Zelenjak u Ivanić-Gradu moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama, zabavnim i edukativnim radionicama te izložbi starih igračaka pod nazivom “Pokažite svoje stare igračke“.

Hrvatske željeznice i ove godine daju 40 posto popusta na povratna putovanja vlakom na Festival igračaka, na udaljenostima većim od 25 kilometara iz svih krajeva Hrvatske. Prilikom kupnje vozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Festivala igračaka na SP Zelenjak u Ivanić-Gradu.

Detaljan program Festivala igračaka potražite na Facebook stranici:

https://www.facebook.com/events/816082678771445/

www.tzig.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci