Emocionalni detoks: Živite kako zaslužujete!

Dragana Aleksić, family coach, ponovo gostuje u Zagrebu, ovaj put s dva predavanja – Umjetnost komunikacije s djecom i Emotivni detoks

Dragana Aleksić

Dragana Aleksić

Nakon prvog uspješnog gostovanja u studenom prošle godine, familiy coach Dragana Aleksić dolazi 2. ožujka 2019. s dvije zanimljive teme.

Prva je edukacija za roditelje i sve koji rade s djecom o umijeću komunikacije s djecom. Ovaj autorski program Dragane Aleksić pomaže da se vještom komunikacijom izbjegne primjena kazne i prijetnje, izgradi autoritet na zdravim osnovama, podrži dijete u razvojnim fazama i motivira ga na razne aktivnosti te da roditeljima i djetetu olakša svakodnevne izazove.

Autorica programa naglašava da je komunikacija najpraktičniji alat za uspostavljanje suradnje s djetetom i pozitivan pristup odgoju.

Predavanje 2. ožujka počinje u 12.30 i traje do 15.30 na adresi Kukuljevićeva 15, nedaleko od Britanskog trga u Zagrebu.

Više informacija o predavanju pročitajte ovdje.

 

Drugo predavanje, Emotivni detoks, namijenjeno je svima koji osjećaju da ne koriste sve svoje potencijale, da ne uspijevaju ostvariti poslovne ili privatne ciljeve iako imaju preduvjete za to, osjećaju se sputano kada je u pitanju posao, novac, uspjeh, ili nesigurno u ljubavnim, obiteljskim odnosima ili u ulozi roditelja.

Ovaj autorski program Dragane Aleksić, nastao je kao spoj brojnih coaching edukacija i iskustva u radu s pojedincima i grupama.

Dragana kaže da su emotivne blokade, negativna uvjerenja i naslijeđeni obrasci ponašanja iz primarne obitelji često „jači“ od naše želje i odluke kakav život želimo živjeti.

Jedinstvenom metodom koju je razvila precizno se otkrivaju i uspješno uklanjaju potisnute (blokirane) emocije i negativna uvjerenja koje su uzrok tjelesnih nelagoda, burnih reakcija i/ili stresa, što utječe na kvalitetu života i odnose s bliskim ljudima.
Predavanje „Emotivni detoks“ održat će se 2. 3. 2019. od 16.30 do 19.30 sati u Kukuljevićevoj 15.

Kao BONUS predavanju svim sudionicima koji žele Dragana Aleksić će učiniti mini provjeru imaju li blokade u nekom području života.

Više informacija o ovom predavanju pročitajte ovdje.
 

Prijava je obavezna na: emotivni.detoks@gmail.com ili mob. 091 565 1903

S Draganom Aleksić moguće su i individualne konzultacije po dogovoru 3. ožujka i 4. ožujka 2019. Rezervirajte termin što prije, jer ima još svega nekoliko slobodnih mjesta.

 

O predavačici:

Dragana Aleksić profesionalni je family coach (certificirani PCM coach, wingwave coach, NLP master...). Fokusirana je na rad s obitelji, posebno na kvalitetnu komunikaciju roditelja s djecom, kao i na osobni rast i razvoj pojedinaca. Autorica je individualnih i grupnih programa – “Umjetnost komunikacije s djecom”, “Emotivni detoks” (za osobni rast i razvoj, uklanjanje blokada na razini emocija, uvjerenja i podsvjesnih obrazaca), “Back to office” (za mame koje se vraćaju na posao nakon roditeljskog dopusta).

Punih 16 godina provela je u izdavaštvu kao dio uredničkog tima u obiteljskim izdanjima, časopisima Moja trudnoća te Mama.

Višegodišnja je suradnica portala Roditelji, Najbolja mama na svetu, Moj pedijatar i Detinjarije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci