ELLE Stilske vježbe idu dalje – jeans kao nepresušni izvor inspiracije!

Elle stilske vježbe idu dalje! Ovotjedna tema je Jeans Remix, stoga Elle poziva sve čitateljice da se uključe u Elleov natječaj i šalju svoje modne kombinacije s traperom u glavnoj ulozi. Dakako, iz sigurnosti svoga doma

Nakon što su Elleove čitateljice s prošlotjednim stilskim vježbama i outifitima za kućni party probile led te pokazale svoje stilističke talente, vrijeme je za novu epizodu i, naravno, novu temu! „Sigurni smo da se u bespućima vaših ormara kriju brojni denim bombončići, zato ovaj tjedan želimo vidjeti sve vaše kombinacije s traperom u glavnoj ulozi. Nova tema je Jeans Remix“ poručuju iz uredništva magazina Elle i pozivaju čitateljice da se pridruže ovom modnom izazovu. 

Eksperimentirajte i budite kreativni, ako ste pak jako hrabri pokušajte rekreirati all-denim look Britney i Justina (znate na koji mislimo!) i imajte na umu da iako je stilistička zaokruženost outfita prioritet, dodatni se bodovi dodijeljuju inovativnom pristupu.

Elleov modni urednik i stručno oko Saša Joka ponovno će komentirati vaše prijave, a kao što ste mogli vidjeti u prošlom izdanju stilskih vježbi – ne grize! Procedura je ista kao i prošli tjedan, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. 

Vaše prijave primamo do ponedjeljka, 20. travnja u 10 ujutro, a isti dan popodne objavljujemo pobjednicu koju će sljedeća 3 mjeseca novi ELLE magazin čekati na kućnom pragu. Sretno!

Čitajte Elle travanjsko izdanje koje je na kioscima od 20. ožujka, a pratite nas i na online platformama! #ellegreenissue #YourStoryMatters

Elle.hr

Instagram Elle Croatia

Facebook Elle HrvatskaElle

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci