Elle Green Issue je stigao na kioske!

U novom broju Ellea pričamo o održivoj modi, celebrtyima koji se bave 'zelenim' aktivizmom, teorijama zavjere i 'slučaju Britney', a svi čitatelji na dar dobivaju – Elle Decoration! Potražite travanjsko izdanje ELLE magazina i Elle Decoration na dar na svim kioscima od 20. ožujka

U travnju se obilježava Dan planeta Zemlje, pa je Elleovo izdanje za taj mjesec, već tradicionalno, tematski ‘obojeno’ u zelene nijanse. O svojoj borbi za spas amazonske prašume ekskluzivno govore top model Gisele Bündchen, glumica Trudie Styler (supruga slavnog glazbenika Stinga), glumac Jeff Bridges i glazbenica Ellie Goulding, otkrivajući najljepše, ali i najdramatičnije momente u svojoj aktivističkoj karijeri.

UNUTAR CLANKA 1

Ključna modna priča broja, s autorskim potpisom fotografskog dvojca Matković–Vild, također je u eko duhu te donosi fenomenalne lookove koji se stvaraju po principima slow fashiona, dajući vam priliku da napravite miks svojih omiljenih proljetnih komada i pritom ostanete čiste, ekološke savjesti.

UNUTAR CLANKA 2

U temi o upcyclingu istražujemo je li it pojam pandemijske ere doista znak drastičnog zaokreta modne industrije? Teško je ne biti skeptičan i ne zapitati se jesu li promjene stigle iz zbiljske želje za obzirnijim odnosom prema okolištu ili su rezultat pandemijske nemogućnosti djelovanja po starim principima.

UNUTAR CLANKA 3

Među zvijezdama koje najjače osvjetljavaju domaće aktivističko nebo definitivno je zagrebačka glumica Urša Raukar, koja u novom broju otkriva kako ona vidi ‘zelenu transformaciju’, zašto se politički angažirala i u kojoj ćemo je predstavi uskoro gledati, a na Elleovim stranicama ugostili smo i sjajnog Dalibora Barića, novu zvijezdu domaće kulturne scene čiji je animirani film ušao u trku za Oscara.

UNUTAR CLANKA 5

Sve čitatelje očekuje i dar uz kupnju travanjskog Ellea – novi broj magazina Elle Decoration!

DEKOR 222 web

Magazin Elle Decoration donosi priče o sjajnim projektima koji slave ljepotu prirode – ‘lebdećoj’ kući na planini Avala u Srbiji te resortu Kasiia Papagayo, eko dragulju iz Kostarike – kao i dossier o spavaćim i dnevnim sobama! Otkrijte sve o kolorističkim trendovima i upcyclingu u svijetu dizajna te doznajte top adrese za eco-friendly interijere.

UNUTAR CLANKA 7

Potražite Elle i Elle Decoration na dar na svim kioscima od 20. ožujka! Elle – ljepota je unutra.

Elle redakcija

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci