Egli Ilić na Sensa danu: Zatvorite cikluse - završite započeto i vratite energiju

U parku Maksimir, na livadi Lipovo sjedište, u nedjelju 17. 6. 2018. u sklopu Sensa dana u 10 sati čitatelji Sense mogu upoznati i uživo čuti jednu od svojih najomiljenijih autorica. Egli će nam na Sensa danu govoriti o važnosti dovršavanja započetog, bolnoj temi mnogih od nas...

Sve se u prirodi događa u ciklusima. Ciklus ima svoj početak i kraj, a unutar njega energija kruži. Na sličan se način i cijeli naš život odvija u ciklusima, koji u fizičkom smislu započinje rođenjem, a završava smrću.

Svaka aktivnost u koju ulazimo također je novi ciklus, koji započinje odlukom da u tu aktivnost krenemo, nastavlja se ulaganjem energije u nju, a završava dovršetkom te aktivnosti. No vrlo često ono što smo započeli nikad ne dovršimo i nerijetko imamo puno nedovršenih projekata.

No na sve ono što smo započeli, ili što smo se obvezali napraviti, odlazi dio naše pozornosti (svjesne ili nesvjesne). Budući da je pozornost energija, nedovršavanjem započetih projekata ili bilo čega drugoga na što smo se obvezali sebi ili drugima gubimo i energiju, koja otječe kroz pukotinu koja ostaje na nezatvorenom krugu.

Stoga je, kako bismo zaustavili daljnje otjecanje energije i zahvaljujući vraćenoj energiji bili sposobni ući u nove, započete projekte potrebno dovršiti.

Program Sensa dana pronađite ovdje

Svi sadržaji na Sensa danu besplatni su zahvaljujući partnerima

sponzori sensa dan

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci