Duhovni pogled na zaokupljenost video igricama i društvenim mrežama

Spiritual Science Research Foundation Hrvatska (SSRF) poziva na besplatno predavanje "Negativni učinci zaokupljenosti video igricama i društvenim mrežama - duhovna perspektiva", koje će se održati 14. ožujka 2019., 19:30-21:00 sati u Centru Tara, Bože Peričića 10, u Zadru

Video igra “Call of Duty: Black Ops” puštena je u prodaju 9. studenog 2010. godine. Mjesec dana kasnije, do Badnjaka igrana je više od 600 milijuna sati, što je više od 68.000 godina. Odemo li osam godina unaprijed, moramo priznati da je Facebook sada ime za koje zna svako kućanstvo. Korisnici Facebooka provedu oko 950 milijuna sati na Facebooku samo u jednom danu što je otprilike jednako 108.000 godina koje čovječanstvo potroši u jednom danu.

Novi oblici medija očigledno su ovdje da ostanu i oni troše veliku količinu našeg vremena. Također je dobro poznato da imaju izrazito jak utjecaj na naš život. No, jesu li vrijedni toga?

Provedeno je istraživanje o utjecaju društvenih mreža i video igara koje je pokazalo drugu dimenziju, nama uveliko nepoznatu, a to je njihov duhovni utjecaj. SSRF i Maharshi University of Spirituality proveli su istraživanje o istom i ono je bacilo potpuno novo svjetlo o ovim uobičajenim načinima zabave. Ovo predavanje daje novo razumijevanje utjecaja društvenih mreža i video igara.

Predavanje na kojem će govoriti Vladimir Ćirković, učenik je Njegove Svetosti Dr. Athavalea, je besplatno, a svaka donacija SSRF-u je dobrodošla.

Imate li pitanja ili ako želite kontaktirati SSRF, možete pisati na email: ssrf.adriatic@ssrf.org

www.ssrf.org/hr

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci