Dr. Ruediger Dahlke u Hrvatskoj!

Poznati njemački liječnik, edukator i autor niza uspješnih knjiga o cjelovitom pristupu zdravlju dr. Ruediger Dahlke, gostuje ovog travnja u Hrvatskoj, i to 17. travnja u Opatiji te 18. travnja u Zagrebu. Časopis Sensa medijski je pokrovitelj događanja, pratite informacije na našem portalu, a očekuju vas i nagradne igre za ulaznice...

Ovaj stručnjak proučava međuutjecaj duše, uma i tijela te objašnjava kako kozmički zakoni djeluju na naše zdravlje. Razumijevanjem vlastite, često potisnute nutrine i prihvaćanjem svojih odbačenih karakteristika možemo vratiti zdravlje – ističe u svojim knjigama i na predavanjima. Pojednostavljeno rečeno, Dr. Ruediger Dahlke smatra da specifičnim vrstama psihoterapije možemo izliječiti svoje fizičke bolesti jer su one ionako manifestacija naših, prepoznatih i neprepoznatih stavova, karakteristika i iskustva.

U Opatiji će dr. Dahlke održati predavanje pod nazivom Bolest kao put. Na predavanju će, među ostalim, objasniti zašto se potraga za iscjeljenjem mora odvijati u suradnji i međusobnom poštovanju između liječnika i pacijenta. Njegovi bestseleri počivaju na razumijevanju bolesti kao posljedice psihosomatskih procesa. Ukazujući na interakciju između materije i duhovnosti, dr. Ruediger Dahlke poziva nas da shvatimo bolest kao poruku i poziv za buđenje nove svijesti. Ukazat će kako bolje razumjeti jezik tijela te tako razumjeti vlastite simptome.

Nakon ovog predavanja dr. Dahlke će u Opatiji održati seminar Životne krize kao prilika za razvoj. Ovaj stručnjak objašnjava kako svaka neugodna promjena u životu u sebi ujedno nosi priliku za razvoj. Promjene, a posebno prelazak iz jedne životne faze u drugu, treba shvatiti kao prirodne stanice na našem životnom putu. Odbijamo li promjenu te potiskujemo li novo koje se nameće, stvaramo preduvjete za bolest, upozorava dr. Dahlke. Bolest je, naime, ogledalo naše duševne patnje.

Na ovom seminaru polaznici će imati mogućnost intenzivne razmjene mišljenja s dr. Ruedigerom Dahlkeom, koji će im svojim uvidima pomoći da prepoznaju poruke koje se kriju iza životnih kriza i osvijeste kako bi im one mogle koristiti kao alat za vlastiti razvoj.

U Zagrebu će dan poslije, 18. travnja, dr. Dahlke ponoviti predavanje Bolest kao put te će održati još jedno pod nazivom Pravila igre života. Objasnit će kako se sve u životu događa prema određenim kozmičkim zakonima te da se ti zakoni odnose i na naše zdravlje. Znamo li koji su to zakoni, možemo se naučiti s njima uskladiti i tako zadržati ili povratiti zdravlje. Na ovom predavanju objasnit će kako nam mišljenje i osjećaji te primjena zakona sudbine u praksi pomažu da sebe poštedimo muka i patnji i istovremeno nam ukazuju na kraljevski put do ostvarenja naših duševnih potencijala.

Gostovanje dr. Ruedigera Dahlkea

17. 4. 2017. u Opatiji

Mjesto održavanja:
Hotel Milenij, Maršala Tita 109, 51 410 Opatija

Predavanje: Bolest kao put, 11 - 12:30 h

Cijena u pretprodaji do 15. travnja 110 kn, na dan predavanja 150 kn

Seminar: Životne krize kao prilika za razvoj, 14 - 18:30 h

Cijena u pretprodaji do 15. travnja 460 kn, na dan predavanja 520 kn

Paket ulaznica za predavanje i seminar u pretprodaji 460 kn, na dan predavanja 520 kn

Za prijavu u Opatiji kontaktirajte Učilište Lovran info@wellness.hr

 

18. 4. 2017. u Zagrebu

Mjesto održavanja:
Hotel Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, 10 000 Zagreb

Predavanja: Bolest kao put, 19 - 20:30 h

Pravila igre života, 21 - 22:30 h

Cijena u pretprodaji za svako pojedino predavanje je 110 kn. Cijena paketa ulaznica za oba predavanja u pretprodaji je 190 kn.

Na dan predavanja cijena ulaznice je 150 kn, a za oba predavanja 270 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u knjižari Ljevak. Za informacije i rezervacije kontaktirajte info@zakoni-sudbine.com

 

Tekstove dr. Dahlkea na našem portalu potražite ovdje

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci