Dr. Nada Kaiser na Sensinoj konferenciji 'Moć samomotivacije'

Budite dio jedinstvene Sensine konferencije 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu. Dr. Nada Kaiser, life & business coach i psihoterapeut, na svojem predavanju 'Motivacija: alat za ostvarenje ciljeva' pružit će alate kako se boriti protiv nepodržavajućih uvjerenja i stvoriti kvalitetnu unutarnju bazu za rast u poslovnom i privatnom životu

Dr. Nada Kaiser

Dr. Nada Kaiser

Kako ustrajati i ostati motiviran?

Koliko ste si puta zadali neke ciljeve, ali ste ubrzo, obeshrabreni, i daleko od željenog cilja odustali? Ustrajati i ostati motiviran u svim situacijama može biti teško, ali zar to nije bolje nego se oslanjati na povremene i nepredviđene nalete motivacije? Da bismo zadržali svoju pokretačku strast i da bismo bili sigurni da je prisutna i onda kada nam je najviše potreba, potrebno je otkriti vlastitu motivaciju koja će djelovati poput nepresušnog vrela energije.

Kako biste je pronašli, rezervirajte svoje mjesto na Sensinoj poticajnoj konferenciji 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu.

Motivacija je individualna kao otisak prsta

Na predavanju „Motivacija: alat za ostvarenje ciljeva“, dr. Nada Kaiser, life & business coach i psihoterapeut otkrit će vam da je motivacija individualna kao otisak prsta. Jednako kao što je svatko od nas različit i ima drugačije snove, svakoga od nas pokreću drugi motivi.

„Kada osvijestite svoju samomotivaciju, osjećat ćete kao da ste dobili 'dugme' koje treba pritisnuti da biste pokrenuli vlastitu energiju uspjeha“, kaže ova psihoterapeutkinja s 35-godišnjim iskustvom rada u velikim tvrtkama, ali i u individualnom savjetovanju.

„Ono što vas motivira ili demotivira utemeljeno je na vašim iskustvima iz djetinjstva, do 10. godine. Uvjerenja koja ste tada usvojili i koja nosite u sebi mogu biti motivacija ili prepreka na putu do cilja u odrasloj dobi“, pojašnjava dr. Kaiser.

Dobra vijest je da se ta uvjerenja mogu osvijestiti i poništiti.

Brisanje starih, negativnih obrazaca

Dr. Kaiser će vas na Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' podučiti kako uz pomoć praktičnih alata 'obrisati' stare, negativne neuronske veze te ih zamijeniti novima – onim podržavajućim i motivirajućim.

Također, naučit ćete kako prepoznati što vas motivira i kako to iskoristiti za ostvarenje svojih snova. Jer samomotivacija nije nešto što nam je prirođeno i što se odvija samo od sebe. Na samomotivaciji i fokusu potrebno je raditi - ciljano mijenjati ustaljene obrasce ponašanja i razmišljanja koje vas priječe da djelujete i ostvarite rast, kako biste bili sigurni da kročite pravim putem do zadanog cilja.

Na Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' sudjelovat će i drugi vrhunski stručnjaci:

Dr. Kenan Crnkić, autor bestselera i transformacijski govornik, Ana-Marija Jagodić Rukavina, kineziologinja, Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach, Hrvoje Prpić, poslovni anđeo, Iva Belé, trenerica načela uspjeha, Sandra Paović, profesionalna sportašica, Ecija Ojdanić, glumica i maratonka te dr. med. Goran Ivkić, neurolog.

Iskoristite znanja ovih uspješnih predavača kako biste pokrenuli napredak, rast i motivaciju u vlastitom životu!

Cijena kotizacije iznosi 640 kn, članovi Sensa kluba ostvaruju popust od 100 kn uz kod Sensa100. U cijenu su uz predavanja i panele uračunati kava, brunch i vrijedni darovi za sve polaznike!

Raspored predavanja i ulaznice potražite na powerevents.sensa.hr

Partneri koji su pomogli u ostvarenju ove konferencije su Zona vital, farmaceutski proizvodi vrhunske kvalitete te Himalaya, vodeći svjetski proizvođač biljnih pripravaka.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci