Dođite na Sensa dan 17. lipnja u park Maksimir

Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine na Sensa danu, 17. lipnja 2018., u parku Maksimir od 10 do 19 sati. Posvetite sebi jedan dan zabave i relaksacije u prirodi, isprobajte prirodne i organske proizvode, iskušajte nove tehnike vježbanja, naučite se brinuti o sebi i svome zdravlju... i još mnogo, mnogo više!

Park Maksimir ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja.  Baš kao i prošle godine kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, tai chija, gong kupke te brojnih relaksirajućih tehnika meditacije i art terapije.

Sensa danSensa dan

Ove smo godine pripremili i neke nove radionice, predavanja, plesove, a djecu očekuje bogat program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti. Posjetitelji će moći zakoračiti u svijet zdravog načina života, upoznati naše renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike. Sensa dan uistinu je najbolji odabir za zdravlje, vitalnost i ljepotu na jednom mjestu.

Sensa dan

Sve radionice i sadržaji su besplatni.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci