Dođite na prvu rujansku radionicu 'Mir, obilje i zdravlje'

Svaki čovjek svojim rođenjem dobije pravo na život, dobije energiju i moć života. Kasnije kroz život i razne situacije zaboravlja na te darove i moć. Prisjetiti se toga lakše je nego što mislimo...

Kada je tijelo u ravnoteži, a energija dobra i snažna, onda moć i čar života dolaze do izražaja, tada svi izazovi koje nam život nosi postaju lakši i rješivi. Svatko doživljava i osjeća promjene na svoj način, netko intenzivnije, netko možda manje, ali će svakoga tko odluči raditi na sebi i svojoj dobrobiti voditi prema ljepšem, boljem i ugodnijem životu.

Na radionici ćete naučiti kako bez velike filozofije vratiti vjeru u sebe, kako povratiti i ojačati energiju i kako opet osjetiti moć života. Uz puno meditacije i vježbi naučit ćete dovesti tijelo i biće u ravnotežu te doživjeti energetsko iscjeljenje na nekoj razini bića.

Radionicu vodi Janko Razumić, liječnik s dugogodišnjim iskustvom na polju energetskog iscjeljenja kroz individualne tretmane te na području iscjeljenja pomoću ljekovitog bilja.

Mjesto održavanja: Centar Relax Kids 4All, Zagreb, Kukuljevićeva 15 (Britanski trg)

Datum i vrijeme održavanja: petak, 6. 9. 2019. 17:30 - 20:30h

Prijaviti se možete putem e-maila: energijaibilje@gmail.com

unsplash-logo Amy Treasure

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci