Dođite na novu radionicu 'Mir, obilje, zdravlje'

Jeste li spremni za novo druženje na radionici Mir, obilje, zdravlje? Sudjelovanjem na radionicama radite na sebi, svom rastu, a kada se skupi više ljudi s istom namjerom, energija se pojačava u nama i oko nas, a tako lakše i brže dolazimo do osjećaja slobode, radosti i jasnoće. Zato dolaskom na radionice birate dobrobit za sebe, a time i druge. Evo što vam je voditelj radionice Janko Razumić pripremio za ovaj put...

Svaki čovjek stvoren je za primanje obilja i blaga koje mu donosi i pruža Bog, Univerzum. Problem nastaje kada nismo spremni ni otvoreni prema tome što nam dolazi, jer to često ne prepoznajemo, pa nas mnogo tih blagodati zaobiđe.

Iz stanja mira i ravnoteže sve izazove savladavamo lakše i brže, a tako nam ostaje više vremena i prostora da potpuno živimo i doživimo darove u sebi i izvan sebe, te ih koristimo na najljepši i najbolji način za nas. Upravo u to stanje nas dovodi ova radionica...

O radionici:

Na radionici radimo na otvaranju kanala za primanje blagodati koje nam stalno dolaze. Radit ćemo na centriranju tijela, uma i duha, jer ako smo u balansu, onda će sve ono što je za nas i ostati kod nas. Naučit ćemo kako si pomoći kada osjećamo strah, tjeskobu, stagnaciju… te kako se dovesti u stanje mira i ravnoteže svakog jutra prije nego krenemo u novi dan.

Teme i procesi radionice:

*energetsko čišćenje kroz meditaciju, od svega što nije za vaše najviše dobro

*tretman grupnog iscjeljenja i otvaranje energetskih kanala

*tehnika centriranja odnosno dovođenja uma, duha i tijela u ravnotežu

*grupna meditacija i vizualizacija prema energetskom stanju grupe

*osobne poruke za svakoga od vas

Radionica je namijenjena svima koji su spremni kroz rad na sebi promijeniti svoj život na bolje, osjećati se dobro u svojoj koži, pobijediti strahove i zavoljeti sebe.

Voditelj radionice je Janko Razumić koji ima dugogodišnje iskustvo na polju energetskog iscjeljenja kroz individualne tretmane, te na području iscjeljenja pomoću ljekovitog bilja. 

Mjesto održavanja: Centar Relax Kids 4 All, Zagreb, Kukuljevićeva 15 (Britanski trg)
Datum i vrijeme održavanja: Petak, 28. 2. 2020.  17:30 - 20:30h
Prijaviti se možete putem e-maila: energijaibilje@gmail.com

Janko Razumić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci