Dođite na jubilarni, 20. Sensa vikend u Rogašku Slatinu

Došli smo već do 20. vikenda i toliko narasli da smo prerasli granice! Prvi Sensa vikend koji se održava izvan Hrvatske sigurno će biti poseban i zbog čarobnog mjesta koje nas je ugostilo i zbog nekih novih predavača, a osobito zbog teme - Pokrenite pozitivne promjene! Od 10. do 12. studenoga 2017. u ATLANTIDA BOUTIQUE HOTELU***** u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, dođite s nama pokrenuti ono najbolje u sebi... Više informacija saznajte u nastavku teksta, a prijave i rezervacije potražite na www.vikendplaner.info

Novi, luksuzni Atlantida Boutique hotel***** u centru Rogaške Slatine nazvan je prema mitološkom otoku Atlantida, koji se smatra čarobnim izvorom energije, mjestom mudrosti i kreposti

Novi, luksuzni Atlantida Boutique hotel***** u centru Rogaške Slatine nazvan je prema mitološkom otoku Atlantida, koji se smatra čarobnim izvorom energije, mjestom mudrosti i kreposti

Što su pripremili predavači za 20. Sensa vikend

Učiteljica joge Senka Ljubić pobrinut će se da polaznici otpuste grč svakodnevice. Prvog dana Sensa vikenda vodit će jogu nidru ili jogijski san. Tehnika je to dubokoga svjesnog opuštanja koja polaznike vodi na putovanje kroz tijelo, osjete i najdublje želje srca te otpušta stres i tako omogućava zacjeljivanje emotivnih povreda.

U jutarnjim terminima vikenda polaznike čekaju setovi asana chakra flow i chandra slow. Asane prvog sata osmišljene su da osvježe energetski sustav i podignu energiju od korijenske do krunske čakre, što donosi sklad i snaženje energije. Chandra slow sat je laganijeg tempa u kojem su naglašeni pretkloni i otvaranje kukova iz sjedećih položaja, što dubinski obnavlja tijelo i um.

senka ljubićSenka Ljubić... mirko vragović...i Mirko Vragović stalni su Sensini suradnici i 'anđeli čuvari' svakog Vikenda

Sensin suradnik Mirko Vragović svoje će predavanje posvetiti razlozima naše neodlučnosti i manjku proaktivnosti kada je riječ o zdravim odlukama, odnosima i poslovnom životu. Odugovlačenje u životu ne drži nas u mjestu, ono nas vuče prema dolje. Kako krenuti naprijed i na tom se putu zadržati, naučit ćete na Mirkovu predavanju i vođenim satovima relaksacije.

msžS Andreom Vidmar manifestirat ćemo želje fazlićA s Dubravkom Fazlić otkriti svoju istinsku glad

Profesorica Andrea Vidmar, NLP savjetnica, mental/wingwave/magic words coach te instruktorica theta healinga, održat će dvije radionice. Na prvoj će polaznike uputiti u koristi kreativne vizualizacije, tehnike kojom koristimo svoju maštu da bismo kreirali ono što želimo postići u životu. Na toj radionici polaznici će imati priliku saznati nešto više o kreativnim vizualizacijama, čemu služe, kako ih svakodnevno koristiti svjesno i u svoju korist. Na radionici Manifestiranje želja polaznici će naučiti što pokreće njihove želje, što stoji na putu njihova ispunjenja te kako ih uistinu realizirati.

Dubravka Fazlić, life coach prema NLP i wingwave metodama, održat će radionicu “Što to hraniš? – Smršavite prepoznavajući svoje emocije”. Prepoznavanjem emocija koje se kriju u nama kada žudimo za određenom hranom dolazimo do uzroka problema s tjelesnom masom. Emocije su naše kočnice i pokretači, a kada razumijemo razliku između tjelesne i emocionalne gladi, možemo glad prepoznati, obuzdati, razumjeti i premostiti.

svetlana vukićSvetlana Vukić glasnim će gongom stvoriti unutarnju tišinu

Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukić polaznicima će putem vođene meditacije, vibracija gonga i zvučnih zdjela pružiti iskustvo unutarnje tišine i povezanosti s višim “ja”. Ova terapija pomaže razumijevanju vlastite svrhe i rađanju kreativnih ideja.

PROGRAM 20. Sensa vikenda

PETAK

CHECK IN:
od 13.00 sati  

17:30 – 19:00
RELAKSACIJA
Mirko Vragović

19:00 – 21:00
VEČERA 

JOGA NIDRA - PETAK
1. grupa  u  20:30 - 21.30
2. grupa  u  21:30 - 22.30
Senka Ljubić

vikend rogaškaHotel Atlantida

SUBOTA

08:00 - 10:30
DORUČAK

1. grupa u 7:30 - 08:55
2. grupa u 09:00 - 10:25
JOGA CHAKRA FLOW
Senka Ljubić

11:00 – 12:30
KREATIVNA VIZUALIZACIJA
Andrea Vidmar

12:30 – 14:00
RUČAK

14:00 – 17:00
Slobodno vrijeme ili izlet

17:00 – 18:30
EMOCIJE I MRŠAVLJENJE
Dubravka Fazlić

19:00 – 20:30
VEČERA

1. grupa  u 20:30 – 21:30
2. grupa  u 21:30- 22:30
GONG TERAPIJA
Svetlana Vukić 

vikend rogaška

NEDJELJA

08:00 - 10:30 
DORUČAK
        
1. grupa u  7:30 - 08:55
2. grupa u 09:00 - 10:25h 
JOGA CHANDRA SLOW- POTREBNA JE LISTA!
Senka Ljubić      

11:00 – 12:30
MANIFESTACIJA ŽELJA
Andrea Vidmar

12:30 – 13:30
RUČAK

14:00 – 15:30
RELAKSACIJA
Mirko Vragović

CHECK OUT:
Do 16.00 sati 

 
NAPOMENA: Zadržavamo pravo promjene termina

Vrijeme obroka navedeno u rasporedu 20. Sensa vikenda je prilagođeno predavanjima. S obzirom na to da su sva predavanja fakultativna, ako polaznik odluči preskočiti neko predavanje, slobodno može jesti u terminima koji su redoviti u hotelu.

Više informacija, prijave i rezervacije potražite na www.vikendplaner.info

vikend rogaška

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci