Dođite na jesenski Sensa dan!

Sjećate se kako nam je bilo lijepo u lipnju na Sensa danu? Ponovite doživljaj i ove jeseni ili ga iskusite prvi put 20. rujna u zagrebačkom parku Maksimiru. I ovoga puta, zelene livade postat će oaza uzemljenja, sreće i vitalnosti, a tema s kojom ćemo se baviti je suočavanje s promjenama, neizvjesnošću i strahom

Promjene su dio života, možda posljednje vrijeme više no ikad prije. Svaka promjena nosi sa sobom određenu količinu stresa. Zbog promjena se možemo osjećati preplavljeno i prestrašeno, a može nam se i dogoditi da poželimo ne ustati iz kreveta. Svatko od nas se različito nosi s promjenama.

U tim je situacijama važno sebi dati dovoljno vremena kako bismo bili spremni krenuli dalje. A da bi prvi korak protekao što lakše i kako bismo se što brže i čvršće osovili na noge, 11. Sensa dan smo posvetili upravo temama koje se bave suočavanjem s promjenama, neizvjesnošću i strahom.

Stručnjaci, koje smo ponovno za vas okupili, na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dozvolite si izraziti svoje osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

Pridružite nam se i ovog puta i budite dio velike Sensine "obitelji" u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 20. rujna. od 10 do 19 sati. Program 11. Sensa vikenda pogledajte na dnu stranice i ne zaboravite, cijeli je program besplatan. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!

11. Sensa dan: Događanja na livadi Kišobran

11. Sensa dan: Događanja na livadi Lipovo sjedište

11. Sensa dan: Događanja u Zelenom kutku

11. Sensa dan: Događanja na Sensa info pultu

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci