Dođite na 23. Sensa vikend u Split

Od 23. do 25. listopada održava se naš Sensa vikend u Splitu, u hotelu s četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

Smjena godišnjih doba redovito poziva na sagledavanje života i uvođenje nekih promjena, stoga je jesensko doba prilika za novi početak u kojem ćemo učiti o prihvaćanju promjenjivosti našeg svijeta, življenju u trenutku te uspostavljanju ravnoteže između tijela i uma.

Program 23. Sensa vikenda


PETAK

Check in od 14 h 

15:00 - healthy snack

16:00 - 17:15 Mindfulness meditacija

Mirjana Petković, Life Coach, Mindfulness Master Trener i Heal Your Life Teacher na Sensa danu održat će dva predavanja/radionice. Njezina prva radionica - Mindfulness meditacija pokazat će polaznicima koliko su doista prisutni u sadašnjem trenutku te koliko su svjesni sebe, svog tijela, svojih misli i emocija. Polaznici će imati priliku naučiti kako prakticirati meditaciju, odnosno kako istrenirati svoj um da bi bio prisutan u trenutku te kako se povezati sa svojim mislima i osjećajima.

17:45 - 19:00 Aromaterapijom protiv prehlada i viroza

Goran Klemen, aromaterapeut pokazat će polaznicima predavanja kako eterična ulja mogu poboljšati i olakšati živote: od trikova za brzo opuštanje i tonjenje u dublje stanje meditacije do toga kako koristiti aromaterapiju u obrani od zaraznih bolesti u sezoni prehlade, viroze i gripe. Kako je Klemen ujedno i vrstan maser, tijekom vikenda, svakog polaznika očekuje i besplatna 20 minutna masaža!

19 :00 - 20:15 Večera

20:30 - 21:30 Joga Nidra

Žana Đogaš, učiteljica Dharma i Hatha vinyasa joge vodit će satove joge. Svoju prvu radionicu će posvetiti najopuštenijem stilu joge – joga Nidri. Riječ je o dubokoj relaksirajućoj tehnici kojom se postiže iscjeljujuće tjelesno, emocionalno i mentalno opuštanje. Ovom se redovitom praksom poboljšava koncentracija i pamćenje, povećava tjelesna izdržljivost, smanjuje stres, potiče kreativnost...

SUBOTA

7:30 - 9:00 Dharma joga

Učiteljica joge Žana Đogaš drugi dan Sensa dana započinje vježbanjem Dharma joge. Prvi dio sata starta laganim razgibavanjem te Pozdravom Suncu za poticanje cirkulacije i umirenje uma. Slijede tradicionalni osnovni položaji joge koji će se raditi na meditativan način a bit će prilagođeni i početnicima i naprednim vježbačima. Drugi dio sata rezerviran je za tehnike svjesnog, dubokog i ritmičnog disanja tj. pranajamu.

9:00 - 10:30 Duručak

11:00 - 12:30 Radionica 'Podignimo vibraciju života'

Life coach Mirjana Petković na radionici pod nazivom 'Podignimo vibraciju života' pokazat će polaznicima da ono što vjerujemo o sebi i o životu postaje naša istina i kreira našu stvarnost. Naučite će polaznike Sensa vikenda kako promijeniti „govor“ u svojoj glavi, odnosno kako promijeniti svoju vibraciju da bi promijenili svoje živote i živjeli svoje snove.

12:30 - 14:00 Ručak

15:30- 16:30 Radionica 'Pokretačka snaga kreativnosti I'

Tomica Šćavina, psihologinja, književnica i Sensina kolumnistica održat će dvije radionice o kreativnosti pod nazivom 'Pokretačka snaga kreativnosti'. Prva radionica posvećena je razotkrivanju naše unutarnje kreativnosti koje svatko ima u sebi te kako njome oplemeniti svoju svakodnevicu.

20:00 - 21:00 Gong kupka

Svetlana Vukić, poslovna mentorica, životna savjetnica i majstorica gong kupke, brojnima poznata sa Sensa dana, večernje sate subote posvetit će gong terapiji za opuštanje, poboljšanje imuniteta, otpuštanje emocionalnih blokada i poboljšanje koncentracije i kreativnosti.

NEDJELJA

7:45- 9:15 Dharma joga

Uz učiteljicu joge Žanu Đogaš, dan započinje Pozdravima Suncu i produbljivanjem praktičnih i teorijskih znanja o Dharma jogi.

11:00- 12:00 Radionica 'Pokretačka snaga kreativnosti II'

Psihologinja Tomica Šćavina drugog će dana predavanje posvetiti osvještavanju svega dobrog što kreativnost donosi u život. Sudionici Sensa vikenda će imati priliku prisjetiti se svojih želja i razmisliti kako ih je moguće povezati s njihovom trenutnom životnom situacijom.

12:30 - 13:30 Ručak

Check out od 13:30

Pridružite nam se na 23. po redu Sensa vikendu i posvetite se sebi uz novo iskustvo mira, unutarnje snage i vitalnosti!

sensa vikend joga

Aranžman Sensa vikenda uključuje:

  • predavanja i radionice na temu osobnog i duhovnog rasta
  • satove joge i meditacije
  • dar dobrodošlice
  • dva puna pansiona (doručak, ručak i večera), sve radionice, healthy snack po dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.690,00 kn. Cijena aranžmana u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 40 %. Članovi Sensa kluba imaju pravo na 10 % popusta! Za sve rane uplate, do 15. listopada, odobrava se dodatno popust od 5 %.

Upoznajte hotel Radissin Blu Resort & Spa****

Radisson Blu Resort & Spa**** u Splitu jedinstveni je hotel koji objedinjuje kvalitetnu ponudu za odmor i za poslovni turizam, pruža svojim gostima nezaboravna iskustva na posebnoj lokaciji - nadomak mora i plaža te samo tri kilometra od stare gradske jezgre.

hotel

Hotel ima 252 sobe i apartmana, 8 dvorana za različite oblike događanja i sastanaka, 3 restorana i bara, fitness centar, prostrani vanjski bazen te uskoro i potpuno preuređeni wellness.

soba

Dvostruki je dobitnik prestižne nagrade Turistički cvijet za najbolji hrvatski hotel sa 4* zvjezdice, a desetogodišnja lojalnost gostiju iz cijelog svijeta najbolji je dokaz kvalitete najvećeg splitskog gradskog resorta.

hotel

hotel

Za rezervacije i informacije o 23. Sensa vikendu obratite se e-mailom na sensa@adriamedia.hr, telefonski na 091 6500 764 ili pratite sensa.hr gdje ćemo uskoro objaviti detaljan program.

Podaci za uplatu


Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o.

Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb

Svrha: SENSA VIKEND 
Poziv na broj: ASE204809

IBAN: HR 5524020061100813723

Potvrdu o uplati (možete snimiti pametnim telefonom) i osobne podatke pošaljite na mail adresu sensa@adriamedia.hr:

OSOBNI PODACI:

Ime i prezime:

Ulica i kućni broj:

Poštanski broj i mjesto:

E-mail adresa:

Mobitel / telefon:

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci