Cosmopolitan vam poklanja planer za ludu i nezaboravnu 2020. godinu!

Ako je istina da svemir čita naše želje, vrijeme je da zgrabite novi Cosmo, inspirirate se i ispunite vaš planer najluđim idejama pa nek se svemir i zagrcne od čuđenja ako treba... Siječanjski Cosmopolitan poklanja svim čitateljicama planer sa simpatičnim girly porukama za nezaboravnu 2020. godinu! Potražite Cosmopolitan i planer powered by Arena Centar na svim kioscima od 21. prosinca!

Ako bismo trebali sve ono što vam želimo u 2020. godini sažeti u jednoj želji onda je to neustrašiva Halsey – talentirana glazbenica koja hrabro uzima život u svoje ruke i ne čeka da joj se stvari dogode. Stoga smo ovaj broj Cosma, inspirirani buntovnicom s razlogom odlučili napraviti u real-romantičarskom tonu. Zato što smatramo da je na listi prioriteta svih želja to da i sljedeće godine ostanete samo svoji, sretni i samopouzdani, usprkos svim očekivanjima naše okoline, naših partnera i nas samih.

A sve želje i prioritete za 2020. godinu zabilježite u Cosmopolitan planer powered by Arena Centar! Za trenutke razbibrige i smijeha pobrinut će zanimljivi Cosmo citati, a uz zapisivanje najdražih kontakata i obveza u planeru po mjesecima, unesite i svoju shopping listu za shopping u Arena Centru.

COSMO 2020 SIJEČANJb

Zagrebački Arena Centar proslavio je protekle jeseni svoj 9. rođendan velikim shopping vikendom kojim je prošetalo više od 185.000 posjetitelja, obilježivši tako svoju neupitnu dominaciju na tržištu o kojoj svjedoče i brojne domaće i međunarodne nagrade posjećenosti i kvalitete. Arena Centar je dom više od 200 trgovina i brendova, meka mode i ljepote u Zagrebu i šire, najbolji centar zabave uz kino i kasino te vrhunsko gastronomsko odredište...

U siječanjskom Cosmopolitanu Nina Slišković Goleš piše o onome o čemu se ne govori – ubija li doista današnja ekonomija milenijalce i kako izbjeći/preživjeti burn-out, Marina Vujčić istražuje sve o terapiji duše i to baš u situaciji kada ste bez love, a Sara Schmidt otkriva super razloge zašto bismo trebali odustati od donošenja ambicioznih novogodišnjih planova, barem što se tiče prehrane. Iva Korbler nas upoznaje sa sedam mladih, talentiranih umjetnika koje biste trebali zapamtiti, Alisa Kolar zašto biste trebali otkantati off&on veze, a Nađa Irena Fišić nas upoznaje s herojima godine – učiteljima i nastavnicima koji se bore za svoja prava, dostojanstvo i znanje. Glasno, hrabro, prkosno i sa stavom baš kao naša Cosmo buntovnica s naslovnice – neustrašiva Halsey.

Potražite siječanjsko izdanje Cosmopolitana na svim kioscima do 24. siječnja i odaberite svoj primjerak inspirativnog Cosmo planera powered by Arena Centar!

COSMO I PLANER 2020

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci