Budimo radost uz novu Sensu + superdar uz svaki broj

Najljepši nagovještaj ljeta od danas, 4. lipnja, je na svim kioscima! Uz teme koje pozivaju da preuzmemo odgovornost prema vlastitom rastu i zdravlju, svim čitateljima darujemo Superfood kremu za lice od Elemisa. Prenosimo pismo glavne urednice, a na linku možete prelistati odabrani sadržaj novog broja...

Gdje je vaše sunce?

Here comes the sun - koliko je samo moćna ova poruka! Dolazi nam sunce, uvijek na kraju dođe i podjednako donosi notu čežnje za neopipljivim osjećajem zadovoljstva i sigurnost da su stvari upravo onakve kakve trebaju biti. Toliko nadanja i zazivanja njegovih toplih zraka, toliko razočaranja kada shvatimo da možda još danima, mjesecima neće doći, pa se prepuštamo letargiji i nevoljkosti jer mislimo da bez te zadnje karike – izvora topline i rasta – ne možemo u potpunosti uživati i biti! Iako je njegova toplina snažna i jasna, njegov dolazak često „propuštamo“ – što iz nesigurnosti, što iz straha, što iz želje za kontrolom.

Izabela VrtarIzabela Vrtar, glavna urednica magazina SensaPonekad nam se čini da smo ga predugo čekali pa ga dočekujemo nespremni, nespretni u prepuštanju trenutku i uživanju u onome što smo priželjkivali. Ponekad ne primjećujemo da je ono već tu, da nas podržava i miluje, jer smo fokusirani na detalje od kojih ne vidimo mnogo širu sliku – golemo osunčano nebo. Ponekad mu dajemo priliku da obasja samo neke naše dijelove dok druge vješto čuvamo od promjene – iz straha od prepuštanja, nesigurnosti, zbog razmišljanja o onome što je bilo jučer i što nas čeka sutra.

A sunce? Na kraju često ispada da ono strpljivo čeka nas da mu se prepustimo, primimo ga, porastemo i uspravimo se uz njegovu pomoć. Da zasvijetlimo, izvana i iznutra. Sama ta pomisao grije i donosi osmijeh na naše usne uz onaj blaženi osjećaj da je sve u redu.

'Here comes the sun, do, do, do

Here comes the sun

And I say it's all right'

Je li možda vaše sunce već tu?

sensa 162

Odabrani sadržaj novog broja možete prelistati OVDJE.

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci