Besplatno uvodno predavanje o Shakti meditaciji

Duhovna poslastica sve željne novih znanja i spoznaja - u utorak, 16. srpnja od 18.30-20.00 sati održat će se besplatno uvodno predavanje o Shakti meditaciji i njenim dobrobitima, u Nuvens centar osobnog razvoja. u Zagrebačkoj cesti 156 b. Riječ je o jednostavnoj nenapornoj tehnici koja koristi drevno vedsko znanje mantri da bismo što efikasnije, kroz valove nemirnog uma, ponovno dotakli našu pravu prirodu - izvor beskrajne energije, ljubavi i blaženstva - te vratili entuzijazam i radost u život.

Ona, praiskonska Shakti koja nadilazi sve i koja je u svojoj pravoj prirodi vječno beskrajno blaženstvo, je sjeme svih pokretnih i nepokretnih stvari i ona je istinsko, pravo ogledalo u kojem Shiva, apsolut, doživljava sebe. (Kama Kala Vilasa).

Shakti je primordijalna snaga, beskrajni energetski potencijal koji je u svima nama i koji je osnova naše biti, a koji se zbog raznih naslaga identifikacije i kondicioniranja našao zatomljen i potisnut.

Mi smo kao prekrasan dijamant koji prekriven sitnim nečistoćama i prašinom povjeruje da je najobičniji kamen. I onda živimo vlastite života s upola svoje snage (manje ili više) i sanjamo o punoj, ispunjenoj i sretnoj svakodnevici.

Mi smo veličanstveni dijamanti

Shakti meditacija je proces okretanja pogleda unutra i ponovne spoznaje naše vječne, sveznajuće i svemoćne prirode - proces otpuhivanja slojeva prašine s veličanstvenog sjaja dijamanta. To je jednostavna nenaporna tehnika koja koristi drevno vedsko znanje mantri da bi što efikasnije kroz valove nemirnog uma opet dotakli našu pravu prirodu - izvor beskrajne energije, ljubavi i blaženstva - te vratili entuzijazam i radost u život.

Na tečaju meditacije koji se održava za vikend 20. i 21.7.2019. kroz kratku ceremoniju zahvale liniji učitelja, Guru Puju, dobije se osobna mantra za meditaciju i nauči sve što vam je potrebno za početak samostalne kućne prakse i život meditanta.

Osim meditacije na tečaju se uče jogijske tehnike koje pomažu otklanjanju ljutnje, depresivnih i neugodnih osjećaja, dodatne tehnike disanja te praktično vedsko znanje.

Tečaj vodi Andrea Biškupić, od Anande Vdović certificirana učiteljica meditacije i dugogodišnja praktikantica, inače instruktorica joge i grafička dizajnerica.

Dobrodošli su oni koji završili tečaj i žele osvježiti svoje znanje, kao i potpuni početnici.

Prijave i informacije na:
info@nuvens.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci