Besplatno predavanje Frederica Lowena: Bioenergetika

Udruga O Tempora, neprofitna organizacija koja se bavi promicanjem kvalitete života, poziva vas na javno predavanje Frederica Lowena na temu Bioenergetike, koje će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. od 19 do 21 sat u Češkoj Besedi, Šubićeva 20, u Zagrebu

U prvom dijelu besplatnog predavanja moći ćete čuti i vidjeti sličice iz života Alexandra Lowena i upoznati ga kao osobu. U drugom dijelu njegov će sin Frederica Lowen govoriti o individualnoj disfunkciji osobe i socijalnoj disfunkciji društva, kao i o načinima kako bioenergetika pristupa rascjepu uma i tijela koji je u temeljima ovih disocijacija.

U udruzi O Tempora, koja organizira ovo zanimljivo predavanje, smatraju da mijenjanje svijeta i okolnosti u kojima živimo ne dolaze izvana, kroz mijenjanje sistema, političkih okolnosti ili sličnih „deus ex machina“ čimbenika, nego kroz zalaganje i djelovanje pojedinca, odnosno kroz odgovorno ponašanje i djelovanje svakog od nas.

U tom smislu program rada Udruge obuhvaća niz područja i djelatnosti koje doprinose podizanju razine svijesti o povezanosti naših vlastitih postupaka na cjelinu društva i sudbinu svijeta.

Ulaz na ovo predavanje je slobodan i prijava nije potrebna jer mjesta ima dovoljno za sve zainteresirane.

www.otempora.hr

https://www.facebook.com/otempora.hr/

lowen

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci