Besplatni webinar "Kako pomoći sebi i djeci nositi se s tjeskobom i stresom"

Sudjelujte u besplatnom webinaru na temu "Kako pomoći sebi i djeci nositi se s tjeskobom i stresom" koji će održati online u petak, 27. ožujka u 20.30 sati.

Sa željom da pomogne obiteljima da se lakše nose sa strahom i tjeskobom, kako zbog krize izazvane koronavirusom tako i zbog potresa, Iva Brčić, certificirana edukatorica programa Najsretnija Beba, osmislila je besplatni webinar čija tema je "Kako pomoći sebi i djeci nositi se s tjeskobom i stresom".

"Nemojte skrivati emocije, već ih podijelite s prijateljima ili članovima obitelji. Dijeljenje vlastitih strahova i nesigurnosti pomaže u otpuštanju tjeskobe", poručuje voditeljica webinara, koja podučava roditelje, ne samo tehnikama za smirivanje plača i kolika, nego i tehnikama koje olakšavaju komunikaciju s djecom, smiruju ispade bijesa, sprečavaju opasna ponašanja i općenito poboljšavaju dječju suradnju.

Webinar će se održati u petak 27. ožujka u 20:30 sati na YouTube kanalu Najsretnija beba. Za sudjelovanje, nije potrebna prijava, samo otvorite poveznicu i priključite se.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci