Avon na 12. Sensa danu

U sklopu druženja u predivnom Maksimiru na Sensa danu, na Avonovom štandu ljepote možete dobiti savjete o njezi kože tijekom ljetnih sunčanih dana, a ovo može biti i idealan trenutak da na čistom zraku pronađete svoj novi omiljeni parfem!

Na 12. Sensa danu, na ulazu u park Maksimir, posjetitelji će imati priliku kušati različite proizvode i razgovarati s brojnim stručnjacima. Na našem malom sajmu zdravih proizvoda svoje će novitete predstaviti i Avon, brend koji slavi inovaciju, transparentnost i ljepotu.

Kako su vrući ljetni dani već počeli, savjetovat će nas o opasnostima koje se skrivaju iza nesavjesnog i nezaštićenog sunčanja. Da bismo izbjegli opekline, alergije te ubrzano starenje kože, predstavit će Anew Solar Advance spreja za zaštitu SPF 50. Ovaj lagani, zaštitni sprej za lice i tijelo smanjuje rizik od preuranjenog starenja uzrokovanog suncem, suši se u trenu i to bez bijelih tragova i ljepljivog osjećaja, hidratizira kožu i dugotrajno je vodootporan.

avon

Uz zaštitu, ljeti koža želi i veću dozu hidratacije i njege. Avon će nam otkriti tajnu - Anew Hydra Pro Vita-D kremu za lice s aktivnim D vitaminom koji pomaže ojačati zaštitnu barijeru kože i održati hidrataciju i do 72 sata, sve kako bi koža izgledala zdravije i mladenački blistavo.

avon

Druženje uz Avon na Sensa danu naravno ne može proći i bez isprobavanja parfema. Na Avonovom štandu čekaju vas s omiljenim mirisnim notama i brojnim novitetima - posjetite ih i otkrijte svoj novi mirisni potpis.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci