Ana-Marija Jagodić Rukavina na Sensinoj konferenciji 'Moć samomotivacije'

Još samo desetak ostalo je do jedinstvene Sensine konferencije 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu. Evo o čemu će govoriti Ana-Marija Jagodić Rukavina na svojem predavanju „Tijelo i um - neodvojivi u napretku“

Gotovo čitavog života tretiramo tijelo i um kao odvojene cijeline. Um 'vježbamo' u školama i na fakultetima, a mišiće tijela u teretama i studijima za vježbanje. Međutim, tek kada se tijelo i um spoje u jedno možemo ostvariti svoj puni potencijal, o čemu često svjedoče  vrhunski sportaši.

O nužnosti povezivanja tijela i uma će nam govoriti kineziologinja Ana-Marija Jagodić Rukavina na inspirativnoj Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu.

Na svom predavanju 'Tijelo i um - neodvojivi u napretku', ova magistra kineziologinje pokazat će vam kako da savladate tjelesne izazove i kako da ujedinite snagu uma i tijela, jer je za vrhuske rezultate, na svim područjima života, neminovna harmonija fizičkog i psihičkog bića.

Samomotivacija je pokazatelj unutarnje energije koja cirkulira u tijelu. Kada je balansirana imamo osviještenog promatrača u sebi koji nam pomaže da živimo odgovorno, motivirano, čisto u djelima i samorealizaciji. Tada nam nisu nam potrebni nikakvi posebni vanjski izazovi koji nas motiviraju - dovoljan je spoj s autentičnim fizičkim, psihičkim i emocionalnim dijelom sebe“, pojašnjava Jagodić Rukavina.

Svatko od nas ima potencijal da tijelo i um spoji u savšeno skladno jedinstvo. A kako to učiniti pokazat će vam Ana-Marija Jagodić Rukavina na Sensinoj konferenciji 'Moć samomotivacije' gdje ćete dobiti teorijsko znanje ali i praktične metode i tehnike koje možete početi odmah korisiti.

Na Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' sudjelovat će i drugi vrhunski stručnjaci:

dr. Nada Kaiser, life & business coach i psihoterapeut, Ana-Marija Jagodić Rukavina, kineziologinja, Sandra Paović, profesionlna sportašica, Hrvoje Prpić, poslovni anđeo, Iva Belé, trenerica načela uspjeha, dr. Kenan Crnkić, autor bestselera i transformacijski govornik, Ecija Ojdanić, glumica i maratonka te dr. med. Goran Ivkić, neurolog.

Iskoristite znanja ovih uspješnih predavača kako biste pokrenuli napredak, rast i motivaciju u vlastitom životu!

Cijena kotizacije iznosi 640 kn, članovi Sensa kluba ostvaruju popust od 100 kn uz kod Sensa100. U cijenu su uz predavanja i panele uračunati kava, brunch i vrijedni darovi za sve polaznike!

Raspored predavanja i ulaznice potražite na powerevents.sensa.hr

Partneri koji su pomogli u ostvarenju ove konferencije su Zona vital, farmaceutski proizvodi vrhunske kvalitete te Himalaya, vodeći svjetski proizvođač biljnih pripravaka.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci