9. Sensa dan: Događanja na livadi Lipovo sjedište

Da bismo vam olakšali snalaženje u programu Sensa dana u nedjelju 9. 6. 2019. u parku Maksimir i da ne biste previdjeli nešto zanimljivo, predstavljamo vam sadržaje Sensa dana i po mjestu održavanja. Ovo su događanja na livadi Lipovo sjedište

Danijela Medaković, certificirana praktičarka EFT-a, naučit će nas kako se umiriti u stresnim situacijama 'tapkanjem'

Danijela Medaković, certificirana praktičarka EFT-a, naučit će nas kako se umiriti u stresnim situacijama 'tapkanjem'

Livada Lipovo sjedište smještena je desno od glavne aleje pokraj drugog jezera (sve će biti označeno u Maksimiru)

10.00 - 11.30 SONJA RUNKAS: Kako i što s emocijama? Gdje ste u ovom trenutku po pitanju emocija u vezi, poslu, zdravlju ili sami sa sobom općenito, pokušajte saznati i zaroniti duboko u sebe na iskustvenoj radionici. Više doznajte na linku...

Kako i što s emocijama? Doznajte na 9. Sensa danu

12.00 - 13.00 DANIJELA MEDAKOVIĆ: Tapkanje za umirenje u stresnim situacijama. Danijela Medaković, certificirana praktičarka EFT-a, popularno zvanog tapkanje, pokazat će nam kako pomoću te metode lakše prolaziti kroz svakodnevan stres koji u današnje vrijeme malo koga štedi. Naučite kako vrhovima prstiju tapkati energetske meridijane na tijelu te na taj način otpuštati ono što nas muči.

Danijela Medaković: Tapkanje mi je okrenulo život, privatno i poslovno

14.30 - 15.30 DENIS ŠTEFOK: Kyudo streličarstvo. Sve su borbe teške, ona sa samim sobom možda i najteža. Upravo bi borilačke vještine mogle biti vaš korak prema pobjedi. Upoznajte ovu japansku srednjovjekovnu vještinu gađanja lukom i strijelom. Okušajte se i sami u ispucavanju strijele.

Kyudo - streličarstvo koje gađa u ego

16.00 - 19.00 RATKA VUJIČIĆ: Oshova meditacija i art terapija utemeljena je na učenjima jednog od najvećih mistika našeg doba i potiče polaznike da pobude svoju iskonsku kreativnost i spontanost, odnosno da ostvare kontakt s djetetom u sebi.

Art terapija - Oshov pristup

Program 9. Sensa dana pronađite ovdje

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci