3. dani ajurvede u Zagrebu s dr. Rao

Ajurveda je drevna znanost o zdravlju, liječenju i životu, holistički sustav medicine. U liječenju detaljno razlikuje više od 500 biljaka kojima točno zna kvalitetu te primjenu. Ajurvedska dijagnostika postavlja se metodom upashaje – promatranja simptoma te pulsnom dijagnostikom. Od 11. do 23. 5. 2017. u Zagrebu se održava zanimljivo ajurvedsko događanje, evo koje su vam aktivnosti pripremili...

Aktivnosti u sklopu događanja 3. dani ajurvede s dr. Rao iz Indije!

  • Otvoreno predavanje: „Ajurveda  –  holistički pristup zdravlju i regulaciji težine”12. 5. petak u 19 sati. Holistički pristup putem prehrane, ljekovitih biljka, ajurvedskih terapijskih tretmana daju veliki učinak u liječenju raznih kroničnih bolesti, kao i regulaciji težine.
  • Pulsna dijagnoza i ajurvedske konzultacije: od 11. 5. do 23. 5. radnim danima, za vrijeme boravka dr. Nayane Rao. Pulsna dijagnoza drevna je vještina ajurvedske i kineske medicine u kojoj iskusni liječnik može očitati poremećaje i bolesti u tijelu.
  • RadionicaAjurvedsko – nutricionistički doručak za detoks organizma15. 5. ponedjeljak od 17-21 h, male grupe, voditelji: dr. Nayana Rao i mr. sc. Irena Švenda, mag. nutricionizma. Pripremite doručak po ajurvedsko – nutricionističkim načelima! 
  • Radionica: Intenzivna ajurvedska detoksikacija – za bolje zdravlje i učinkovito mršavljenje: četvrtak 18.5. i petak 19.5. od 17-21 h, subota 20.5. i nedjelja 21.5. od 07-19 h, ponedjeljak 22.5. od 17-21 h. Panchakarma u ayurvedi obuhvaća 5 akcija – procesa čišćenja, detoksikacije organizma. Izvodi se na specifičan način kako bi se toksini duboko pohranjeni u tkivima izlučili iz organizma. Program je sastavljen za osobe koje žele poboljšati zdravstveno stanje te za one koji trebaju smršavjeti.

dr.RaoDr. Nayana Rao, ayurvedska liječnicaOtvoreno predavanje održat će se u Chilloutki u Tomićevoj 5 A, a sve ostale aktivnosti održavaju se u Adhara ayurvedsko – nutricionističkom centru, Antunovac 27, Zagreb.

Potrebna je rezervacija termina, jer broj mjesta je ograničen!

Kontakt i prijave: adhara.centar@gmail.com,

099 331 4304

Organizator: Adhara ayurvedsko-nutricionistički centar  (Zagreb, Hrvatska)

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci