28. Svjetski dan pješačenja uz pečeno kestenje i besplatan grah

U subotu 12. listopada, u organizaciji Zagrebačkog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" i Društva za športsku rekreaciju Vrapče-Vrbani, možete sudjelovati u Kestenijadi, pohodu na Medvednicu do planinarskog doma "Kameni svati". Sve sudionike tamo čeka besplatan grah, pečenjari će peći kestenje za sve, a bit će i glazbe i plesa

Okupljanje ljubitelja kestena, prirode i pješačenja je u 9 sati ispred dvorane Sutinska vrela, Podsusedski trg 14B, Zagreb. Kreće se u 9:30 s vodičima preko Jagodišća.

Dolazak do planinarskog doma „Kameni svati“ predviđen je oko 13 sati. I tada slijedi glavna zabava - grah, kestenje i ples!

Ponesite standardnu planinarsku opremu - planinarske cipele, jakne, kabanice i odjeću za presvlačenje, te vodu i hrana za po putu.

Organizatori događanja su Društvo za športsku rekreaciju Vrapče-Vrbani i Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve"

www.sportzasve-zagreb.hr

https://www.facebook…­om/SportZaSveZagreb/

DSR Vrapče-Vrbani 01/3833-537

Odazivom na pohod svaki sudionik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na pohodu, te da pristupa programu dobrovoljno i na osobnu odgovornost, te da će se ponašati sukladno planinarskoj etici, pridržavati se uputa vodiča na pohodu. Voditelji pohoda imaju pravo izmijeniti plan pohoda obzirom na objektivne okolnosti na terenu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci