2. konferencija Žene i novac: Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja nama

Otkrivamo koje će stručnjakinje sudjelovati na drugoj konferenciji 'Žene i novac' koja će se održati 24. listopada u zagrebačkom hotelu Diplomat

U zagrebačkom hotelu Diplomat, u subotu 24. listopada, održat će se druga konferencija Žene i novac pod temom 'Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja nama' u organizaciji portala Žene i novac.

Organizatorica i moderatorica konferencije Kristina Ercegović će prisutne podučiti kako dodatno zarađivati, odnosno kako od hobija napraviti biznis, dok će NLP trenerica, psihoterapeutkinja i poduzetnica Mirta Fraisman Čobanov govoriti o biološkim i društvenim razlikama između muškaraca i žena te o tome kako pobijediti osjećaj manje vrijednosti i zauzeti se za sebe.

Selma Prodanović, serijska poduzetnica, poslovna anđelica i investitorica iz Beča predstvalja se s temom 'Idemo globalno', Tamara Vrhovec Sekač iz Finaxa s temom 'Kako pasivno investirati? Odakle krenuti?' a poduzetnica Katarina Štimac će otkriti kako pokrenuti vlastiti webshop i poslovati online.

Ekonomistica i marketing stručnjakinja Ivana Gabrić Markovinović prisutnima će savjetovati kako konkretno upravljati vlastitim financijama, dok će odvjetnica Viktorija Knežević govoriti o borbi za alimentaciju, nekretnine i razna prava.

Detaljan program konferencije potražite ovdje.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci