19. Međunarodni festival vatrometa ovaj vikend na Bundeku

Uz zagrebačko jezero Bundek i ove će se godine okupiti najbolji i najmaštovitiji svjetski pirotehničari te prirediti vrhunsku zabavu uz raskošne, raznobojne i bučne vatromete na Međunarodnom festivalu vatrometa

Međunarodni festival vatrometa ove će godine od 14. do 16. lipnja osvijetliti nebo iznad savskog nasipa pored zagrebačkog jezera Bundek, gdje će se ponovno okupiti najbolji i u svijetu najpoznatiji pirotehničari te prirediti zabavu za pamćenje.

Od Italije do Filipina

Festival vatrometa jedno je od omiljenih zagrebačkih događanja koje privlači mnoštvo posjetitelja. Ove godine održava se po 19. put, a na dosad održanih 18 festivala nastupili su renomirani svjetski izvođači vatrometa iz Poljske, Austrije, Italije, Slovačke, Mađarske, Njemačke, Kine, Finske, Estonije, Češke, Rusije, Litve, Rumunjske, Filipina...

Program, uz spektakularne vatromete ekipa iz Nizozemske (Heron Fireworks), Estonije (Pyrocom) i Hrvatske (Mirnovec), obuhvaća i 'dječje vatromete' te glazbene nastupe u kojima ove godine sudjeluju: Begini, Željko Bebek te Dražen Zečić. Za najmlađe tu je lunapark, a neće nedostajati ni štandova s hranom i napitcima.

Ulaznica za prostor u kojem se odvija zabavni program je 20 kn, a vatrometi se mogu promatrati s okolnih lokacija poput savskog nasipa, naravno besplatno.

Želite li uživati u natjecateljskom vatrometu, svakako dođite desetak minuta prije početka događanja, kako biste mogli pronaći mjesto s kojeg ćete uhvatiti dobar pogled.

Program festivala

U petak 14. lipnja vatrometom "upravljaju" Heron Fireworks iz Nizozemske, a za glazbeni dio zaduženi su Begini.

U subotu 15. lipnja autori vatrometa su Pyrocom iz Estonije, a u glazbenom dijelu zabavit će nas poznati Željko Bebek.

U nedjelju 16. lipnja spektakularni vatromet će stvoriti Mirnovec pirotehnika iz Hrvatske, a koncert će održati Dražen Zečić.

Više o Međunarodnom festivalu vatrometa na:

https://www.facebook.com/events/854566391544293/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci