10 godina Storybooka u La Boheme, klubu za odabrane

U pomalo mističnoj i dekadentnoj atmosferi s nama su uživali i brojni poznati - Mia Kovačić, Ante Vrban, Jelena Veljača, Rujana Jeger, Lidija Lešić, Nikolina Ristović, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Stupar Jurkin, Renata Sopek, Irena Škorić, Lana Puljić, Larisa Lipovac, Lu Jakelić, Joško Tešija, Luna Valas, Zvonimira Vučković, Sabrina Hebiri, Ogi Antunac, dr. Ivana Nola i brojni drugi

Jeste li, kao mi, ikad poželjeli noć provesti u nekom od klubova za odabrane, u koje zalaze i poznati, i raskalašeni, i privilegirani a odmetnuti, umjetničke duše i uspješni biznismeni, gdje se u zadimljenim separeima u sitne sate pričaju priče za koje bi i filmaši dali sve? Većina nas može samo sanjati da će jednom barem zaviriti u pomno čuvane odaje takvih cool klubova, specifičnih za njujoršku i berlinsku scenu. Ipak, Storybook se prepustio sanjarenju i za 10. rođendan Storybooka, nadahnuti provokativnim lookovima i La Boheme atmosferom takvih mjesta, poželjeli cool i dekadentan party.

U staroj filmskoj dvorani Jadran filma održana je revija modnog dvojca Boudoire nakon koje je uslijedio odličan party uz nastup Joe Pandur benda te kultnog zagrebačkog DJ-a Marijana Felvera, a u pomalo mističnoj i dekadentnoj atmosferi s nama su uživali i brojni poznati: Mia Kovačić, Ante Vrban, Jelena Veljača, Rujana Jeger, Lidija Lešić, Nikolina Ristović, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Stupar Jurkin, Renata Sopek, Irena Škorić, Lana Puljić, Larisa Lipovac, Lu Jakelić, Joško Tešija, Luna Valas, Zvonimira Vučković, Sabrina Hebiri, Ogi Antunac, dr. Ivana Nola i brojni drugi.

Za divan kreativan izgled starog kina u Jadran filmu uz tim Storybooka zaslužna je umjetnica cvijeća Nina Blečić, vlasnica brenda Pixy With Love.

Citroen, službeno vozilo eventa, predstavio je svoje nove moćne modele vozila, a uzvanici su nazdravljali premium line proizvodima branda Maraska, te pjenušcima i vinima iz Vivata i partnera, dok su osvježenje mogli potražiti uz vodu Romerquelle. Blanc pivo točilo se iz zanimljivih točionika, a za odlične zalogaje pobrinuo se Catering Kvatrić.

U senzualnoj atmosferi i bohemovskom aranžmanu predstavljeni su i LELO sofisticirani uređaji za intimno zadovoljstvo, sa svojom bogatom ponudom te vrhunskim dizajnom.

Za styling kose modela u backstageu pobrinuo se L'Oreal Professionnel PARIS s timom vrhunskih hair artista, a vrhunski make up odrađen je pod kreativnim vodstvom Tene Bašić, u suradnji s Jane Iredale make up-om.

Galeriju od čak 110 fotografija s rođendana Storybooka pogledajte OVDJE

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci