Sudjelovanje na radionici POINTS OF YOU® osvojile su...

Points of YOU nosi u sebi nosi igru riječi i dvostruko značenje eng. Points of You® (točke/elementi tebe) zvuči i kao Points of View (perspektive/točke gledišta). Dva značenja odražavaju ključne elemente igre - bolje upoznavanje različitih dijelova sebe, sagledavanje važnih tema iz novih perspektiva. Predstavljamo vam ovu novu metodu samospoznaje, a u našoj nagradnoj igri mjesto na radionici (sa svojom pratnjom) osvojile su...

Prepoznavanje najvažnijih trenutaka 2018.

Kraj godine nosi inventuru proteklih 365 dana - ostvarenja, propusta, uspjeha… Što smo naučili? Po čemu pamtimo 2018. i što želimo u 2019.? Ako nismo ostvarili sve zacrtano, osjećamo neispunjenost, frustraciju, posebno u prosincu kada očekivanja rastu. Tuđa očekivanja i naše nedoumice traže da pogledamo u sebe, život i odnose iz druge perspektive i dobijemo željene odgovore.

Cilj radionice je prepoznavanje ključnih trenutaka 2018., prihvaćanje, učenja i razumijevanje izazova života, dobivanje novih uvida i kreiranje individualnih ciljeva.
Kao za svako novo putovanje, preporučljivo je istražiti destinaciju, odbaciti prtljagu koja nam više ne služi, rezervirati kartu i krenuti u pustolovinu.

Points of You® uz pomoć glazbe, slika i riječi vodi vas prema akciji, zaobilazi stare programe, kontrole i uvjerenja koja nam više ne trebaju i koje sa zahvalnošću ostavljamo u 2018., otvarajući um i srce, povezujući svoje kreativne i racionalne dijelove za sve na što imamo pravo.

Ključni elementi igre

Svaka promjena započinje spremnošću i otvorenošću za prihvaćanjem. Svjesnost i prisutnost ovdje i sada prvi je korak u preuzimanju odgovornosti za osobni, zdravstveni ili profesionalni razvoj. Izazov je doživjeti druge osobe i događaje iz nove perspektive, izvan uobičajenog načina razmišljanja.

Points of YOU nosi u sebi nosi igru riječi i dvostruko značenje eng. Points of You® (točke/elementi tebe) zvuči i kao Points of View (perspektive/točke gledišta). Dva značenja odražavaju ključne elemente igre - bolje upoznavanje različitih dijelova sebe, sagledavanje važnih tema iz novih perspektiva.

Igra otvara nove poglede i razmišljanja, a metoda je jedinstvena kombinacija glazbe, fotografija i riječi te pruža individualnu, neočekivanu moć uvida.

sonja

Radionica uz kartice Points of You® ispričat će vašu priču i potaknuti na akciju, jer postoje trenuci koji nam mijenjaju život iz temelja.

Da bismo se povezali sami sa sobom, prekopali po unutarnjem blagu, raširili krila i spoznali koliko smo moćni, ne moramo nužno prolaziti duge procese traženja i otkrivanja. Dopustite si dodir sa sobom, točkicama koje ste vi.
Samo budite. Ostalo je na nama.

Radionica sadrži:
•prihvaćanje ključnih trenutaka godine na izmaku
•kreiranje individualnog akcijskog plana
•definiranje teme - fokusa
•razmjenu iskustava
•interakciju

7. prosinca, 18.00 - 20.30 sati

Centar “Snaga namjere”, Račićeva 5, Zagreb

Prijave: sonja@1moment.hr
Zbog ograničenog broja sudionika, osigurajte sudjelovanje na vrijeme

DOBITNICE:

Kristina Rebić

Tihana Đurić

Helena Butković

Ivana Punek

Azrijela Marina

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci