Osvojite ulaznice za predavanje Brune Šimleše iz ciklusa Ljubavologija

Bruno Šimleša, autor knjiga iz područja duhovnosti i popularne psihologije, održat će 13. veljače 2018. u zagrebačkom kinu Europa prvo predavanje iz ciklusa Ljubavologija. Tema prvog predavanja je 'Ljubav i zakon privlačnosti', a Šimleša će govoriti o tome kako izgraditi ljubav prema sebi i privući ljubav u svoj život. Osvojite ulaznice odgovorom na jednostavno pitanje...

Na predavanju s temom 'Ljubav i zakon privlačnosti' Bruno Šimleša demistificirat će najčešće predrasude o zakonu privlačnosti i pomoći polaznicima da prepoznaju ograničenja koja im priječe da vole i budu voljeni.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a u kinu Europa bit će moguće kupiti i Šimlešine knjige po promotivnim cijenama. Sva prikupljena sredstava donirat će se udruzi Sve za nju, koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka.

Ulaznice se mogu nabaviti na www.mozaik-knjiga.hr, u knjižarama Hoću knjigu i u klupskom centru Svijeta knjige (Kaptol 4, Zagreb), a Sensaklub vam daruje 3x2 ulaznice za prvo predavanje 13 veljače.

Napišite nam zašto biste željeli osvojiti ulaznice za predavanje Brune Šimleše Ljubavologija i koga biste poveli sa sobom, a mi ćemo tri odgovora nagraditi s dvije ulaznice za predavanje. Svoj odgovor s kućnom adresom šaljite do četvrtka 8. veljače 2017. na e-mail: [email protected]

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci